Masterchef Çağlar kimdir ve aslen nerelidir? Asıl mesleği ne? Çağlar Azır biyografisi

Masterchef Çağlar Azır ana kadroya giren yarışmacılar arasında. Enerjik tavırları ve konuşma tarzı ile adından söz ettirmeye başlayan Masterchef Çağlar hakkında tüm bilinmeyenler haberimizde...

Masterchef Çağlar kimdir ve aslen nerelidir? Asıl mesleği ne? Çağlar Azır biyografisi
Masterchef Çağlar kimdir ve aslen nerelidir? Asıl mesleği ne? Çağlar Azır biyografisi
GİRİŞ 19.07.2024 10:48 GÜNCELLEME 19.07.2024 10:48
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Masterchef Çağlar Çanakkale Bozcaada'da dünyaya geldi. Tam adı Çağlar Azır'dır. Aslen Bulgar göçmenidir ve  Kırklarelilidir. Anne tarafından ise Girit göçmenidir. 

Çocukluk dönemini Bozcaada'da geçiren Çağlar Azır, ilk, orta ve lise öğreniminin ardından Mimar Sinan Üniversitesi Mimarlık Fakültesinden mezun oldu. Asıl mesleği mimarlıktır.

Masterchef Çağlar

İstanbul'da ikamet eden Çağlar Azır, sevdiği meslek olan aşçılığa yönelerek sonradan Gastronomi ve Mutfak Sanatları alanında eğitim aldı. 

Aynı zamanda eğitim koçluğu yapmaktadır. 

Masterchef Deniz kimdir? Nerede çalışıyor? Masterchef Deniz'in boyuMasterchef Deniz kimdir? Nerede çalışıyor? Masterchef Deniz'in boyu

Masterchef Çağlar Azır

MASTERCHEF 2024'E KATILDI

Çağlar Azır, Masterchef 2024'e katıldı. Sardalya, Gambilya püresi ve bulgur ekmeği yaparak yarışmaya katılan Masterchef Çağlar, jüri üyeleri Somer Şef'ten hayır, Mehmet Şef ve Danilo Şef'ten evet oyu alarak bir üst tura geçti. İkinci etapta 3'lü düelloda başarı elde ederek ana kadro seçimlerine kadar yükseldi.

Ana kadroya girmek için büyük savaş veren Masterchef Çağlar testi kebabını başarlı yaparak jüri üyelerinin takdirini topladı ve ana kadroya girmeye hak kazandı. Böylece ana kadroya yer alan 6. yarışmacı oldu. 

Masterchef Çağlar'ın biyografisi

YORUMLAR 6
  • Hale Hayriye 2 hafta önce Şikayet Et
    Guzel
    Cevapla
  • ahsen 1 ay önce Şikayet Et
    yemek kültürünün zenginleşmesi için iyi bir proğram şefler işinde uzman tek sıkıntı Türkiyenin gelir seviyesine göre yanlış proğram
    Cevapla
  • Krobalı09 1 ay önce Şikayet Et
    Gönül dağı , mastersef den başka seyredecek birşey yok, arada bunlara bakıyoruz, başka bakacak pek birşey yok..güzel program bizce..
    Cevapla
  • vatandaş 1 ay önce Şikayet Et
    bu yarışma tamamen kurgu. alınan tiplere bakarsan anlarsın.
    Cevapla
  • Gurbetçi41 1 ay önce Şikayet Et
    Hepsi bir kurgu gibi. Lokantalara gitmeye özendiriyor. Lokanta sahipleride nedense programın şefleri. Kendi reklamlarını iyi yapıyorlar bu arada. Kim kazanıyor bu işten bir düşünmek lazım.
    Cevapla
  • Barbaros 1 ay önce Şikayet Et
    Her işin karşılığında bir gelir elde edilir bunu bilmeniz lazım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle