Masterchef Ayşe kimdir ve aslen nerelidir? Evli mi? Masterchef Ayşe Ekiz'in hikayesi...

Masterchef Ayşe Ekiz ana kadroya girdikten sonra hayatı en çok araştırılan yarışmacılar arasında yer aldı. Peki Masterchef Ayşe ne iş yapıyor? İşte, merak edenler için Masterchef Ayşe'nin biyografisi...

Masterchef Ayşe kimdir ve aslen nerelidir? Evli mi? Masterchef Ayşe Ekiz'in hikayesi...
Masterchef Ayşe kimdir ve aslen nerelidir? Evli mi? Masterchef Ayşe Ekiz'in hikayesi...
GİRİŞ 24.07.2024 11:52 GÜNCELLEME 24.07.2024 11:52
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Masterchef Ayşe 1998'de Afyonkarahisar'da dünyaya geldi. Tam adı Ayşe Ekiz'dir. Aslen Afyonkarahisarlıdır. Şimdilerde 26 yaşındadır.

Çocukluk dönemini Afyonkarahisar'da geçiren Ayşe Ekiz, eğitimine de burada devam etti. Asıl mesleği tarım ve hayvancılıktır. Babasıyla birlikte 500 koyunun bakımı ile ilgilenmektedir. Yaz aylarında yaylada, kış aylarında ise köyünde ikamet etmektedir. 

Masterchef Çağlar kimdir ve aslen nerelidir? Asıl mesleği ne? Çağlar Azır biyografisiMasterchef Çağlar kimdir ve aslen nerelidir? Asıl mesleği ne? Çağlar Azır biyografisi

Ayşe Ekiz

Mutfağa olan merakı bir zorunlulukla ortaya çıktı. Annesi çiftçi olduğundan dolayı küçük yaşlarda mutfağa girdi. Mutfak sanatlarına oldukça büyük ilgi duymaya başlayan Ekiz, küçük yaşta ailenin tüm yemeklerini kendisi yapmaya başladı. 

Yüz yüze imkana sahip olmadığı için online olarak aşçılık eğitimi aldı. Diğer yandan da Mehmet Yalçınkaya'nın kitaplarını okuyarak aşçılık alanında kendisini geliştirdi. 

Mesleği öğrenmek ve doğal yetiştirdiği ürünlerle yemek yapıp satabileceği bir işletme açmayı hedefleyen Ayşe Ekiz, Masterchef 2024'e katıldı. Hayvanları ile çektiği, yarışmaya başvuru videosu ile oldukça konuşuldu. 

Masterchef Ayşe Ekiz

MASTERCHEF'E KATILDI

Demi glace sosla hazırladığı kuzu pirzola hazırlayan Masterchef Ayşe, hikayesi ile jürinin gönlünü fethetmeyi başardı. Sobaya yemek yapmaya alışkın olduğu için ocakta zorlandığını ifade eden Masterchef Ayşe, jüri üyesi Somer Sivrioğlu'ndan evet, Danila Zanna'dan evet ve Mehmet Yalçınkaya'dan da evet oyu aldı. 

Bir üst tura çıkan Ayşe Ekiz 3'lü düellodan da başarıyla çıkmayı başardı. Son aşamada ise ana kadroya kalma mücadelesi verdi ve rakiplerinden daha iyi tabak çıkardı. Ana kadroda ki 9. yarışmacı oldu. 

Masterchef Deniz kimdir? Nerede çalışıyor? Masterchef Deniz'in boyuMasterchef Deniz kimdir? Nerede çalışıyor? Masterchef Deniz'in boyu

Masterchef Ayşe

MASTERCHEF AYŞE EVLİ Mİ?

Masterchef Ayşe Ekiz bekardır. 

YORUMLAR 29
  • Rizeli 2 hafta önce Şikayet Et
    Ayşe Master chf sen olduğun için izliyoruz destek iniz kişilik ve karakterinden ödün verme kardeşim başarılar diliyorum
    Cevapla
  • Kübra koçal 2 hafta önce Şikayet Et
    Bu yarışmacılar kendi beğenmiş bir toplum Ayşe asla mavi takım almıyorlar çok başarılı oldu rağmen çok ayip
    Cevapla
  • H.d. 3 hafta önce Şikayet Et
    Helal olsun yolun ve bahdın açık olsun Ayşe başarıların dayım osun
    Cevapla
  • Açık ve Net 1 ay önce Şikayet Et
    doğal oluşuyla kızlarımıza örnek olsun. Başarılar diliyorum.
    Cevapla
  • vatandaş 1 ay önce Şikayet Et
    hem çiftçi, hem büyük/küçük hayvan yetiştiricisi, hem gastronomiye meraklı.. azimli, doğal, hilesiz, hurdasız, özgüven sahibi anadoludan bir kızımız.. yolun açık olsun..ilerde nasib olurda bir işletme açarsan inşallah müşterisi oluruz..
    Cevapla
  • Hayriye 2 hafta önce Şikayet Et
    İsletme acarsan biz toplanip yemeğe müşteri gelicez
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle