Masterchef Beril kimdir ve nerelidir? Masterchef Beril Yavuz'un babası...

Masterchef Beril Yavuz yarışmanın dikkat çekici isimleri arasında. Ana kadroda yerini alan Masterchef Beril'in yaşı ve kariyeri oldukça merak ediliyor. İşte Masterchef Beril'in biyografisi...

Masterchef Beril kimdir ve nerelidir? Masterchef Beril Yavuz'un babası...
Masterchef Beril kimdir ve nerelidir? Masterchef Beril Yavuz'un babası...
GİRİŞ 23.07.2024 10:51 GÜNCELLEME 23.07.2024 21:23

Masterchef Beril 1996'da Tekirdağ'da dünyaya geldi. Tam adı Beril Yavuzdur. Aslen Tekirdağlıdır (Trakyalıdır). Şimdilerde 28 yaşındadır. Annesinin adı Yasemin, babasının adı Erkan'dır. Öğretmen anne ve babanın evladıdır. 

Tekirdağ'ın Saray ilçesinde yaşamaktadır. Çocukluk dönemini Tekirdağ'da geçiren Beril Yavuz, ilk, orta ve lise öğreniminin ardından Kıbrıs Doğu Akdeniz Üniversitesi'nde Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümünden 2019'da  mezun oldu. 

Masterchef Deniz kimdir? Nerede çalışıyor? Masterchef Deniz'in boyuMasterchef Deniz kimdir? Nerede çalışıyor? Masterchef Deniz'in boyu

2019 ile 2022 arasında meslek alanında kendisini geliştirdi. İtalya'da, Abu Dabi'de ve Bursa'da çalıştı. Babasının rahatsızlığı (Parkinson'dan dolayı beynine pil takıldı) dolayısıyla mesleğe ara verdi. 

Eski yarışmacı Masterchef Tanya ile ve arkadaşı olan Beril Yavuz'un Bebek SPA ve Masaj Merkezi vardır ve doğum koçluğu (emzirme danışmanlığı, hamile pilatesi) yapmaktadır. 

MASTERCHEF'E KATILDI

Beril Yavuz Masterchef 2024'e katıldı. Eski yarışmacılardan olan Masterchef Hasan ve Masterchef Kıvanç'ı kendisine örnek aldığını söyledi ve acı biber reçelli ve mantarlı ciğer yemeği yaptı. Bu tabağıyla jüri üyeleri Somer Sivrioğlu'ndan evet, Danilo Zanna'dan evet ve Mehmet Yalçınkaya'dan evet oyu aldı. 

Bir üst çıkan Masterchef Beril burada da başarı kaydederek 3'lü düellodan birinci çıktı. Bu kez ana kadroya kalmak için mücadele verdi ve rakiplerini eleyerek ana kadroya katılan 10. isim oldu. 

Masterchef Ayşe kimdir ve nerelidir? Evli mi? Masterchef Ayşe Ekiz'in hikayesi...Masterchef Ayşe kimdir ve nerelidir? Evli mi? Masterchef Ayşe Ekiz'in hikayesi...

MASTERCHEF BERİL EVLİ Mİ?

Masterchef Beril bekardır. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL