Masterchef Semih kimdir ve aslen nerelidir? Masterchef Semihcan Temiz'in hikayesi...

Masterchef Semih 2024' damga vuran isimlerden. Yaşam öyküsü ile derin izler oluşturan Masterchef Semih'in hayatı ve kariyeri oldukça merak ediliyor. İşte, araştıranlar için Masterchef Semihcan Temiz'in biyografisi...

Masterchef Semih kimdir ve aslen nerelidir? Masterchef Semihcan Temiz'in hikayesi...
Masterchef Semih kimdir ve aslen nerelidir? Masterchef Semihcan Temiz'in hikayesi...
GİRİŞ 25.07.2024 11:01 GÜNCELLEME 25.07.2024 11:01
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Masterchef Semih 1998'de dünyaya geldi. Tam adı Semihcan Temiz'dir. Aslen Mersinli olup Yörük'tür. Şimdilerde 26 yaşındadır. 

Köyde dünyaya gözlerini açan Semihcan Temiz 13 yaşından beri yalnız yaşamaktadır. Eğitimi dolayısıyla ailesinden ve köyünden ayrılmak zorunda kaldı. İlk, orta ve lise öğreniminin ardından İşletme bölümüne başladı.

Masterchef Deniz kimdir? Nerede çalışıyor? Masterchef Deniz'in boyuMasterchef Deniz kimdir? Nerede çalışıyor? Masterchef Deniz'in boyu

Bu bölümü 3. sınıfta bıraktı ve özel bir akademide aşçılık eğitimi aldı. Aşçılık alanında kendisini geliştirmek için 8 ay boyunca Mersin'de bir restoranda ücretsiz olarak çalıştı. 2018'den beri profesyonel olarak mutfak sanatları ile ilgilenmektedir. 

Yaklaşık bir yıl Montenegro, yaklaşık 2 yıl ise Dubai'de çalışan Semihcan Temiz en son Maldivler'de aşçılık yaptı. Günümüzde de orada ikamet etmektedir. 

2022'de ise babasını kanserden kaybetti. 

MASTERCHEF'E KATILDI

Semihcan Temiz Masterchef 2024'e katıldı. Uzun zaman boyunca yarışmaya hazırlandığını ifade etti. Dövme pilavı ile Kırıkkale'den getirttiği özel bir et tabağı hazırlayan Masterchef Semih ilk turda Somer Sivrioğlu'ndan evet, Danilo Zanna'dan evet ve Mehmet Yalçınkaya'dan evet oyu aldı.

Somer Sivrioğlu ilk turda Semihcan Temiz'e "Türkiye'de bulabileceğin en iyi eti bulmuşsun. Sen bu kafayla Masterchef'te çok ilerlersin. Yeter ki bu kafayı, bu disiplini, bu ahlakını bozma. Ben sana koskocaman bir evet diyorum." diyerek övgüler yağdırdı. 

Bir üst turda 3'lü düelloda yarışan Masterchef Temiz burada başarı kaydetti ve bu kez ana kadroya kalma mücadelesi verdi. Rakipleri ile zorlu yarışmaya girdi ve rakiplerinden daha başarılı olarak ana kadroya giren 11. isim oldu. 

Masterchef Beril kimdir ve nerelidir? Masterchef Beril Yavuz'un babası...Masterchef Beril kimdir ve nerelidir? Masterchef Beril Yavuz'un babası...

YORUMLAR 4
  • Behçet Nacar 1 ay önce Şikayet Et
    Favori semihcan
    Cevapla
  • AZİZ 1 ay önce Şikayet Et
    bu adam şampiyon olur
    Cevapla
  • 542654 1 ay önce Şikayet Et
    Muhtemelen şampiyon şimdiden bellidir.
    Cevapla
  • FB hastası 1 ay önce Şikayet Et
    Nadi nordan
    Cevapla