Dr. Doom kimdir, güçlü mü? Dr. Doom iyi mi, kötü mü?

Marvel Comics evreninin önemli karakterlerinden birisi olan Dr. Doom gündeme geldi. San Diego'da düzenlenen Comic-Con'da hayranlarına sürpriz yaparak açıklayan Robert Downey Jr, Doomsday filmindeki Dr. Doom karakterini canlandıracak. Hayranlar ise karakter ile ilgili arama motorlarında, "Dr. Doom kimdir, güçlü mü? Dr. Doom iyi mi, kötü mü?" sorularına yanıt aranıyor.

Dr. Doom kimdir, güçlü mü? Dr. Doom iyi mi, kötü mü?
Dr. Doom kimdir, güçlü mü? Dr. Doom iyi mi, kötü mü?
GİRİŞ 30.07.2024 12:27 GÜNCELLEME 30.07.2024 14:31

Dr. Doom, Robert Downey Jr ile tekrardan hayat bulacak. Marvel Comic evreninin kötü karakteri Dr. Doom ilk olarak 1962'te "Fantastic Four" çizgi romanında Stan Lee ve Jack Kirby tarafından oluşturulmuştur. Dr. Doom'un gerçek adı Vicot Von Doom'dur. Karakter, Latveria adındaki kurgusal Doğu Avrupa ülkesinin hükümdarı olarak biliniyor. Peki, Dr. Doom kimdir, güçlü mü? Dr. Doom iyi mi, kötü mü?

Dr.Doom kimdir

DR. DOOM KİMDİR?

Bilim doktoru ya da diğer adıyla Doktor Doom, Latveria Krallığı'nın Hükümdarı olan politikacıdır. Korkunç kaza sonrası yüzü yaralanır ve bu sebepten ötürü yüzünü gizlemek amacıyla demir bir maske ve zırh takar. 

Dr. Doom, üstünlük kompleksine sahip, güçlü, gururlu ve bilge bir karakterdir. Halkı Latveria'yı demir yumruk ile yönetirken bir yandan da halkı için varını veriyor. Bu sebepten ötürü halkı onu sever. Dr. Doom'un en çok istediği şey mutlak güç ve bilgeliktir.

Dr. Doom

DR. DOOM İYİ Mİ, KÖTÜ MÜ?

Dr. Doom kötü karakter olarak biliniyor. Robert Downey Jr'ın canlandıracağı Dr. Doom 2026 yılında vizyona girecek.

GÜCÜ NEDİR?

İnsanüstü güçleri bulunuyor. Dr. Doom metal elleri ile insan dışında birçok düşmanla savaşmıştır.

Dr. Doom'un zırh takımı karaktere sırt roketi kullanmadan uçma yeteneği sağlamıştır.

Elektro şok ile düşmanlarına 100,000 Megavolt değerinde elektrik şoku ile zarar verebilir.

DR. DOOM'UN OLDUĞU FİLMLER NELER?

Dr. Doom Fantastic Four ve Rise of the Silver Surfer'da bulunmuştur. 2026 yılında ise Iron Man olarak tanıdığımız Robert Downey Jr'ın canlandıracağı Doomsday filmi ile karakter başrolde olacak.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL