Masterchef Beyza kimdir, aslen nerelidir? Masterchef Beyza Aydın'ın hikayesi

Başörtüsünden dolayı yarışmaya alınmayan Masterchef Beyza oldukça dikkat çekti. Masterchef Beyza Aydın'ın yaşı ve kariyeri oldukça merak edildi. İşte, araştıranlar için Masterchef Beyza'nın biyografisi

Masterchef Beyza kimdir, aslen nerelidir? Masterchef Beyza Aydın'ın hikayesi
Masterchef Beyza kimdir, aslen nerelidir? Masterchef Beyza Aydın'ın hikayesi
GİRİŞ 06.08.2024 17:32 GÜNCELLEME 06.08.2024 17:32
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Masterchef Beyza Fransa'da dünyaya geldi. Tam adı Beyza Aydın'dır. Aslen Konyalıdır. Şimdilerde 23 yaşındadır. Babası da aşçıdır. 

Ailesi 40 yıl önce Fransa'ya yerleşen Beyza Aydın çocukluk ve sonrası dönemini orada geçirdi. Lise döneminde aşçılık bölümüne gitmek istedi ama kayıt yaptıramadı. Liseden sonra Sigorta Bölümünden mezun oldu.

Aşçılık konusunda eğitimi yoktur, babasından öğrenmiştir. Fransa'da ikamet eden Beyza Aydın pastacılık yapmaktadır. 

Masterchef Nigar kimdir ve kaç yaşındadır? Aslen nereli? Masterchef Nigar'ın hikayesi... Masterchef Nigar kimdir ve kaç yaşındadır? Aslen nereli? Masterchef Nigar'ın hikayesi...

MASTERCHEF FRANSA'YA ALINMADI

Beyza Aydın, Fransa'da düzenlenen Masterchef'e katılmak istedi ancak başörtülü olduğundan dolayı yarışmaya kabul edilmedi. Bundan dolayı Türkiye'ye gelerek Masterchef Türkiye'ye başvuruda bulundu. 

MASTERCHEF TÜRKİYE'YE  KATILDI

Beyza Aydın Masterchef 2024'e katıldı. İlk tura, avokado püresi ile tatlı-acı soslu çıtır karides yaparak katılan Masterchef Beyza jüri üyesi Somer Sivrioğlu'ndan evet, Danilo Zanna'dan evet ve Mehmet Yalçınkaya'dan evet oyu oldu.

2. turda da 3'lü düelloda başarı elde eden Masterchef Beyza son tura geçti. Kendi grubundan birinci çıkan Masterchef Beyza ana kadroya dahil olan 16. yarışmacı oldu. 

Masterchef Muratcan kimdir ve aslen nerelidir? Muratcan Sural'ın bilinmeyen hayatıMasterchef Muratcan kimdir ve aslen nerelidir? Muratcan Sural'ın bilinmeyen hayatı

YORUMLAR 16
  • Semiha özbahar 1 ay önce Şikayet Et
    Bende bir konyalı olarak beyza kızımızı desdekliyorum yolun açık olsun hanım hanımcık çalışkanbir kızsın afferin sana gururumuzsun Allah yardımcın olsunbitanem
    Cevapla
  • Neriman 1 ay önce Şikayet Et
    Benim favorim. İnşaAllâh birinci olur!
    Cevapla
  • Mehmet 1 ay önce Şikayet Et
    Beyza nın yaptığı çok güzeldi ama ilk gün çıkmaya bilirdi şefler daha önceki yıllarda ana kadrolar yarışırken etap bitince tabağını iki santim ileri iten yarışmacıyı değerlendirmeye almıyorlardı , Beyza nın tabağına kremşanti sıkmasına Mehmet şef müdahele etti müdahele etmeseydi sonuç değişirdi !
    Cevapla
  • Nilüfer 1 ay önce Şikayet Et
    Ülkemizdeki gençlere örnek bir şahsiyet. Kibar, nazik. İnşallah onuda bozmayız.
    Cevapla
  • Molla Berke 1 ay önce Şikayet Et
    Gavurun toleransı kendi içindedir. Kendi vatanlarında ya sizi de gavur gibi yaşamaya mahkum ederler, ya da önünüze görünmeyen koca koca engeller koyarlar!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle