Masterchef Emre kimdir 2024? Kaç yaşında? Masterchef Emre'nin eşi

Eski Masterchef yarışmacısı ile iş arkadaşlığı yapan Masterchef Emre 2024'ün dikkat çeken isimlerinden. Masterchef Emre Ün'ün hayatı ve kariyeri ile ilgili detaylar ise oldukça merak ediliyor. İşte, merak edenler için Masterchef Emre Ün...

Masterchef Emre kimdir 2024? Kaç yaşında? Masterchef Emre'nin eşi
Masterchef Emre kimdir 2024? Kaç yaşında? Masterchef Emre'nin eşi
GİRİŞ 01.08.2024 16:09 GÜNCELLEME 01.08.2024 21:15

Masterchef Emre, 1998'de İstanbul'da dünyaya geldi. Tam adı Emre Ün'dür. Şimdilerde 26 yaşındadır. Bir ablası vardır. 

Çocukluk dönemini İstanbul'da geçiren Emre Ün, ilk ve orta öğreniminin ardından liseyi aşçılık alanında okudu. Üniversitede de Aşçılık ve Mutfak Sanatları Bölümünden mezun oldu. 

İstanbul'un Silivre ilçesinde ikamet eden Emre Ün, üniversitenin ardından profesyonel olarak aşçılık yapmaya başladı. Otel ve restoranlarda çalıştı. 8 yıldan beri bu işi yapmaktadır.

Eski şampiyon Masterchef Metin ile 2 yıl boyunca aynı otelde çalıştı. 2022'de Silivri'de bir sandviç dükkanı açtı. Şimdilerde o dükkanı işletmektedir. 

Masterchef Emre 2024

MASTERCHEF'E KATILDI

Emre Ün, Masterchef 2024'e katıldı. İlk turda 'ekmekten yapılan deri ile çupra' yemeği yapan Masterchef Emre jüri üyesi Somer Sivrioğlu'ndan evet, Danilo Zanna'dan evet, Mehmet Yalçınkaya'dan evet oyu aldı. 

Yaptığı tabak ile Mehmet Şef'ten "Senin bu tabakla bu yarışmada yolun açık olur" yorumunu alırken, Somer Şef ise "Şu duruşu olan, söylediğin yerlerde çalışmış, hepsi bir tarafa, şu yemeği yapan bir insanın kendini göstermemesi, sektöre daha kapsamlı olarak fayda sağlamaması yazık olurdu. Bence çok iyi oldu buraya geldiğin. Çünkü senin gibi genç, vizyonu olan ve böyle yemek yapabilen şeflere hem bizim hem de sektörün çok ihtiyacı var" ifadelerini kullandı. 

İkinci turda 3'lü düelloya katılan Masterchef Emre rakiplerini eleyerek bir üst tura çıktı. Bu turda da büyük bir mücadele verdi ve ana kadroya girmeyi başardı. Böylece Masterchef 2024'ün 17. yarışmacısı oldu. 

Masterchef Emre Ün

Masterchef Beyza kimdir, aslen nerelidir? Masterchef Beyza Aydın'ın hikayesi...Masterchef Beyza kimdir, aslen nerelidir? Masterchef Beyza Aydın'ın hikayesi...

MASTERCHEF EMRE EVLİ Mİ?

Masterchef Emre 2022'de evlendi. İlk tura eşiyle birlikte katıldı. 

Masterchef Emre'nin eşi

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL