Masterchef Kerem 2024 kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Masterchef Kerem evli mi?

Kerem Bilginer Masterchef 2024 ana kadroya dahil olduktan sonra gündem oldu. Bunun üzerine Masterchef Kerem'in yaşı ve memleketi oldukça merak edildi. İşte, araştıranlar için Masterchef Kerem'in biyografisi...

Masterchef Kerem 2024 kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Masterchef Kerem evli mi?
Masterchef Kerem 2024 kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Masterchef Kerem evli mi?
GİRİŞ 03.08.2024 17:29 GÜNCELLEME 03.08.2024 21:58

Masterchef Kerem 1992'de İstanbul'da dünyaya geldi. Tam adı Kerem Bilginer'dir. Kerem Aslen Kahramanmaraşlıdır. Şimdilerde 32 yaşındadır. 

Çocukluk dönemini İstanbul'da geçiren Kerem Bilginer ilk, orta ve lise öğreniminin ardından Yıldız Teknik Üniversitesi Mekatronik Mühendisliği Bölümü'nden mezun oldu. 

Üniversiteden sonra ilgi duyduğu aşçılığa yöneldi ve yaklaşık 2 yıl Türkiye'de çalıştı. Yaklaşık bir yıl Türkiye'de çalıştıktan sonra bir staj programı ile Amerika'ya gitti. 

2018'den beri Amerika'nın New York kentinde ikamet eden Kerem Bilginer'in Uluslararası mutfaklar da dahil olmak üzere 8 yıldan beri aşçılık tecrübesi vardır.

New York'ta Michel yıldızı alan bir restoranda sous şefliği yapmaktadır. 

Masterchef Kaan kimdir ve kaç yaşındadır? Nerelidir? Masterchef 2024 Kaan'ın eşi...Masterchef Kaan kimdir ve kaç yaşındadır? Nerelidir? Masterchef 2024 Kaan'ın eşi...

Masterchef Kerem

MASTERCHEF'E KATILDI

Kerem Bilginer Masterchef 2024'e katıldı. Somer Sivrioğlu'nun "İyi bir pozisyondasın. Belli ki kariyerini çok iyi kurgulamış ve çok iyi uygulamışsın. Masterchef'in sana ne katacağına inanıyorsun?" sorusu ile karşılaşan Masterchef Kerem "Mutfakta büyük fedakarlıklar verdim ve çok tecrübe kazandım. Şu anda bunları ekran önüne sunup iyi bir network sahibi olmak istiyorum. İleride kendi restoranımın sahibi olmak istiyorum. New York'ta Türkiye'yi temsil etmek istiyorum" dedi.

 İlk turda mevsim sebzeleri ile kuskuslu deniz tarağı hazırladığı tabaklar jüri üyesi Somer Sivrioğlu'ndan evet, Mehmet Yalçınkaya'dan evet, Danilo Zanna'dan hayır oyu alarak yarışmaya dahil oldu.

İkinci turda 3'lü düelloya katılan Masterchef Kerem, rakiplerini eleyerek bir üst tura geçmedi başardı. Son turda ise ise ana kadroya kalma mücadelesi verdi ve Masterchef 2024'ün 19. yarışmacısı oldu. 

Masterchef Kerem'in biyografisi

Masterchef Emre kimdir 2024? Kaç yaşında? Masterchef Emre'nin eşiMasterchef Emre kimdir 2024? Kaç yaşında? Masterchef Emre'nin eşi

MASTERCHEF KEREM EVLİ Mİ?

Masterchef Kerem bir Amerika vatandaşı ile evlidir. 

Masterchef Kerem'in eşi

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL