Masterchef Yudum kimdir, nerelidir? Evli mi, kaç yaşında? Masterchef Yudum'un biyografisi

Masterchef Yudum ana kadroya girdikten sonra hayatı merak edilen isimler arasında yer aldı. Bunun üzerine Masterchef Yudum'un kariyeri hakkında araştırma yapmaya başladı. İşte, merak edenler için Masterchef Yudum'un biyografisi...

Masterchef Yudum kimdir, nerelidir? Evli mi, kaç yaşında? Masterchef Yudum'un biyografisi
Masterchef Yudum kimdir, nerelidir? Evli mi, kaç yaşında? Masterchef Yudum'un biyografisi
GİRİŞ 03.09.2024 17:27 GÜNCELLEME 03.09.2024 17:27
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Masterchef Yudum 1990'da İzmir'de dünyaya geldi. Tam adı Yudum Kıvançkaya'dır. Aslen İzmirlidir. Şimdilerde 34 yaşındadır. 

Çocukluk dönemini İzmir'de geçiren Yudum Kıvançkaya eğitim hayatının ardından ana okulunda sınıf anneliği yaptı. İlerleyen yıllarda mutfakta çalışmak istedi ve bir restorana başvuru yaptı.

Tecrübesi olmadığı için işe alınmayan Yudum Kıvançkaya bu durumu hırs yaptı ve sektörde kendisini geliştirmeye başladı. 2020'den beri bir İtalyan restoranında mutfak şefi olarak çalışmaktadır. 

Masterchef Yudum

MASTERCHEF'E KATILDI

Yudum Kıvançkaya, Masterchef 2024'e katıldı. İlk turda, bir İtalyan yemeği olan anasonlu cannelloni yaptı. Bu turda jüri üyeleri Somer Siviroğlu'ndan evet oyu, Danilo Zanna'dan evet oyu ve Mehmet Yalçınkaya'da hayır oyu aldı.

Bir üst turda da başarılı olan Masterchef Yudum, yedek yarışmacılar kadrosuna girdi. 4 hafta boyunca burada mücadele veren yarışmacı, ana kadroya yedeklerden giren 4. yarışmacı oldu. 

Masterchef Yudum Kıvançkaya

MASTERCHEF YUDUM EVLİ Mİ?

Masterchef Yudum 2010'da evlendi. 12 yaşında bir çocuğu oldu. Daha sonra evliliğini sonlandırdı. 

YORUMLAR 1
  • T akbulut 1 hafta önce Şikayet Et
    Yudum çocuk ansızın büyümez kızım git barış yeniden evin derim
    Cevapla