Bursa

Hırsızlığın böylesi! Güpegündüz iterek araç çaldılar

12:35 09 Ekim 2024 3 Yorum Var
Hırsızlığın böylesi! Güpegündüz iterek araç çaldılar

Bursa'da ilginç hırsızlık. Çalmak istedikleri aracı çalıştıramayan 3 şüpheli, aracı bir süre iterek çaldıkları an güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, 6 Ekim'de saat 08.30 sıralarında, Osmangazi ilçesi Selimiye Mahallesi 11'inci Bahçe Sokak'ta meydana geldi.

Biri kadın 2 şüpheli, park halindeki 16 P 9094 plakalı otomobilin kapısını açtı. Şüpheliler, otomobili çalıştıramayınca vitesini boşa alıp itmeye başladı. Şüpheliler bir müddet otomobili itip çalıştırdıktan sonra kaçarken, o anlar çevredeki iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Görüntülerde, şüphelilerin sokağa girdikten sonra park halindeki otomobilin yanına gelip, kapısını açtığı, çalıştıramayınca da ittiği görüldü.

60 GÜVENLİK KAMERASI İNCELENDİ

Otomobilini park ettiği yerde bulamayan sahibinin ihbarı üzerine, adrese giden Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, şüphelileri yakalamak için çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

Yaklaşık 60 kameradan görüntü inceleyen ekipler, şüphelilerin İlhan Aykan (56) ile Gamze Erim (33) olduklarını belirledi.

Teknik ve fiziki takibin ardından, şüpheliler ile onlara hırsızlık sonrası yardım ettiği belirlenen F.Ş. (37) yakalanıp gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinden sonra adliyeye sevk edilen İlhan Aykan ile Gamze Erim tutuklandı, F.Ş. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

YORUMLAR

3 Yorum Var
  • lütfen ya 2 saat önce Şikayet Et
    bunları içeri alınca ekmek elden su gölden yaşıyorlar. bunları boş bırakmayacaksın. bunları yazı kışı demeyeceksin binlerce orman arazisi var çevir etraflarını askerle ormanlarda ağaç diplerini havalandırsınlar tak tasmalarını boğazlarına
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • memo 2 saat önce Şikayet Et
    Allah bursalı ya yardım etsin, devletin katilleri ve hainleri teşvik ettiği bir dönemde bursada can ve mal güvenliği sıfır.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Misafir 2 saat önce Şikayet Et
    hırsızın namusu yoktur. Hazreti Ali r.a.
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.