Bursa

Engelli oğlu için otobüsün önüne yattı!

17:01 10 Ekim 2024 9 Yorum Var
Engelli oğlu için otobüsün önüne yattı!

Bursa'da belediye otobüsünün dolu olması nedeniyle engelli oğluyla binemeyen anne şoföre dakikalarca dil dökerken, baba ise otobüsün önüne yattı. O anlar kameraya yansıdı.

Bursa'nın Osmangazi ilçesi Gençosman Mahallesi İstanbul Yolu üzerinde belediye otobüsü durağa yanaştı. Fakat ağzına kadar dolan otobüse engelli oğlu ile binemeyen anne-baba dakikalarca araca binmek için dil döktü.

Aracın dolu olduğunu söyleyen şoföre direnen anne ve baba otobüsün önüne yatarak aracın geçmesine izin vermedi. Anne ve babanın engelli oğlunu bindirmek için gösterdiği gayret yolcuların kamerasına yansıdı.

Mağdur anne ve babanın engelli oğluyla binmesi için bazı yolcular araçtan indi. Duyarlı vatandaşların ise araçların dolu olması nedeniyle, yetkililerden güzergah üzerinde daha sık seferler olmasını istedi.

YORUMLAR

9 Yorum Var
  • Yeter 1 saat önce Şikayet Et
    Yaşayan bilir
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • misafir 3 saat önce Şikayet Et
    65 yaş olayının kalkması lazım. İnsanlar insan gibi gitmeli, bu baba, anne ile engelli oğlu mağdur olmamalı. 65 yaşı getirenler işlerine klimalı araçları ile değil, otobüsle gelmeli ayrıca.. 65 yaş bedava yaşlılara saygıyı da kaldırır ayrıca.
    Cevapla
  • enes 3 saat önce Şikayet Et
    belediye chpli bozbeye geçti otobüsler de metrolar da tıklım tıklım . eskiden akşam saati 10 dk dakika da gelen otobüs şimdi 20 dk da geliyor . geldiği gibi de zaten 12 liden 23 lira yaptı . Chp 1 kere yanılt bizi
    Cevapla
  • Misafir 3 saat önce Şikayet Et
    gülümseyin bursadasınız
    Cevapla
  • Misafir 3 saat önce Şikayet Et
    insanlık bitti
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.