Bursa

Bursa'da korkutan görüntü! 5 öğrenci ölümle burun buruna geldi

13:38 17 Ekim 2024 2 Yorum Var
Bursa'da korkutan görüntü! 5 öğrenci ölümle burun buruna geldi

Bursa’da okula gitmek için otostop çekerek bindikleri traktörün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada, 5 öğrenci ve traktör sürücüsü yaralandı. Korkutan kaza, saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Bursa'nın Büyükorhan ilçesi Aktaş köyünde yaşayan lise öğrencisi İsmail Tekin, Rasul Seymen, Murat Karaca, Ramazan Ertan ve Sedat Bayram, köylerinden Büyükorhan ilçesindeki okullarına gitmek için servise bindi.

İddiaya göre, bindikleri servisin lise öğrencilerine yasak olması sebebiyle ilçe girişinde gençler araçtan inmek zorunda kaldı.

Okula gitmek için otostop çeken öğrenciler Ali Aslan'ın (65) kullandığı traktöre bindi. Traktör, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi.

Meydana gelen kazada, 5 öğrenci ve sürücü yere savrularak yaralandı. Öğrencilerin ve sürücünün yaralandığı kaza ise saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde yaralanan öğrencilerin bir kısmının ayağa kalktığı görüldü. 

112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbarın ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıları Büyükorhan Devlet Hastanesine kaldırdı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından Bursa Şehir Hastanesine sevk edildi.

Ağır yaralı olan İsmail Tekin'in yoğun bakımda olduğu ve hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

YORUMLAR

2 Yorum Var
  • baybars 2 saat önce Şikayet Et
    çardak olmasa faciaydı belliki vitesi boşa atmışlar
    Cevapla
  • ali 2 saat önce Şikayet Et
    ÇOK ÇOK geçmiş olsun
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.