Göz altı torbalarından kurtulmanın yolları

Göz altlarında oluşan şişliklerden ve morluklardan sizde şikayetçi misiniz? İşte size göz altı morluklarından ve şişliklerinden kurtulmanın yolları.

Göz altı torbalarından kurtulmanın yolları
Göz altı torbalarından kurtulmanın yolları
GİRİŞ 20.10.2013 15:31 GÜNCELLEME 20.10.2013 15:48

Göz altı torbaları yaşlanmanın doğal etkilerinden biri olmasına rağmen aynı zamanda uyku eksikliği, yorgunluk ve yanlış beslenme gibi nedenlerden de oluşabilir.

Tuz kullanımını azaltın

Tuz kullanımı vücutta su tutmaya neden olduğundan göz altında şişliklere neden olabilir. Bu yüzden tuz kullanımını keserseniz göz altı torbalarını azaltabilirsiniz.

Bol bol su için

Bol su tüketimi vücuttaki toksinleri ve fazla tuzu dışarı atacaktır. Böylece Göz altında oluşacak torbaların azalmasını sağlayacaktır.

Gözlerinizi dinlendirin

Göz altı torbalarını azaltmadaki etkili yöntemlerden biride gözlerinizi bir süre kapatıp üzerine salatalık koyarak dinlendirmektir. Aynı zamanda önce kaynatıp sonra soğutacağımız yeşil çay yaprağı ve buzda koyarsanız daha da etkili olacaktır.

Kapatıcı kullanın

Göz altı torbaları için hızlı bir çözüm arıyorsanız eğer doğru makyajla bunu başarabilirsiniz. Göz altı torbalarının olduğu bölgeye bir kapatıcı kullanarak ve hafif bir makyaj yaparak gün içerisinde göz altındaki şişlikleri gizleyebilirsiniz.

kadinhq.com

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
3. Dünya Savaşı için tarih verdiler! 50 yıl içinde çok şey değişecek...
Son dakika: 5 kişinin öldüğü makas dehşetinde karar!