Yaz mevsiminin canlılığı!

Yaz aylarının ışıltısını, etkisini anında gösteren INGRID MILLET bakım ürünleriyle ilk önce cildinizde hissedeceksiniz. Cilt tipinize göre uygulayabileceğiniz, her biri farklı özelliğe sahip INGRID MILLET, S.O.S Maske, Beyaz Kil Maskesi ve Detox Maskesi ile yazın berraklığını cildinize taşıyor.

Yaz mevsiminin canlılığı!
Yaz mevsiminin canlılığı!
GİRİŞ 30.04.2010 09:44 GÜNCELLEME 30.04.2010 09:44

Avrupa’nın Oscar’lı Fransız markası INGRID MILLET, nemsiz ve kuru ciltleri hızla onaran, cansız ciltlere enerji veren ve etkin şekilde canlandıran üç farklı bakım ürünüyle cildinizde de yazı hissetmenizi sağlıyor.

kullanHavyar karışımı, deniz özlü kolajen, tatlı badem yağı, aynısefa çiçeği, meyankökü ve at kestanesi gibi yoğun ölçüde nemlendirici ve koruyucu aktif maddelerden oluşan MASQUE CREME –S.O.S MASKE, hücrelerinizi yenileyerek kendinizi muhteşem hissettiriyor. Yeniden nemlendirilmiş ve korunmuş olan cildiniz, esneklik ve yumuşaklığı keşfediyor.

Yüksek yoğunlukta saflaştırıcı, nemlendirici ve sıkılaştırıcı aktif maddelerden oluşan MASQUE RİCHE - BEYAZ KİL MASKESİ içeriğinde doğal kil, havyar, deniz kolajeni ve poliglikoller barındırıyor. Donukluk, yorgunluk belirtilerinin ve renk kaybının azalmasını sağlayan maske, hemen etkisini göstererek cildin görünümünü saflaştırıyor ve cildin sıkı bir hal almasını sağlıyor.

Alışık olmadığımız bir zenginlikte, damıtılmış deniz çamuru, plankton, su yaşantısı için gerekli temel elementler ve havyar karışımı içeren MASQUE BOUE MARINE – DETOX MASKESİ ise tüm cilt tipleri için sıkılaştırıcı özelliği ile ön plana çıkıyor. Detox maskesi, donuk görünümünüzü yenileyip, cildinize canlılık ve tazelik katarak onu eski enerjisine kavuşturuyor.

Denizden gelen güzelliği ürünlerine taşıyan INGRID MILLET, bakım ürünleriyle yazın ışıltısını ve enerjisini size hissettiriyor. Siz de cildinizdeki canlılığı özel karışımlı INGRID MILLET maskeleriyle ortaya çıkarın.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Merkez'in hamlesi sonrası yarış kızıştı! 11 bankadan sıfır faizli kredi kararı
HDP'li Garo Paylan'ı korku sardı: Bu sonumuz olur