Kanal 7'den Deniz Feneri e.V açıklaması

Deniz Feneri e.V davası soruşturması kapsamında yaşanan gelişmelerle ilgili Kanal 7 Kurumsal İletişim'den bir açıklama yapıldı. Açıklama şöyle:

Kanal 7'den Deniz Feneri e.V açıklaması
Kanal 7'den Deniz Feneri e.V açıklaması
GİRİŞ 06.07.2011 12:00 GÜNCELLEME 06.07.2011 12:00
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Kanal 7 Kurumsal İletişim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklama şöyle:

"Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülmekte olan Almanya Deniz Feneri e.v. kapsamındaki soruşturma nedeniyle, konuyla ilgili haberlerde adı geçenler ifadelerine başvurulmak üzere Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına çağrılmışlardır.

 Kamuoyuna duyurulur."

 

YORUMLAR 7
  • cüneyt beyaz 13 yıl önce Şikayet Et
    yersen. 3 yıl oldu dava sümen altında bekletildi deliller karartılması için şimdi arama yap neyi arıyorsun ne güzel adalet
    Cevapla
  • tuncay tezel 13 yıl önce Şikayet Et
    TÜRKİYEDE MUTLAKA HUKUK REFORMU ACİLEN YAPILMALIDIR. Hala yargıtayda dileyen dilediği kararı, hukuka uymasa da alabiliyorsa durum vahimdir.
    Cevapla
  • osman kartal 13 yıl önce Şikayet Et
    bu bir firsattir. her ortamda agizlarina deniz feneri ni dolayanlar bu yolla kin nefret kusanlar artik daha fazla konusamayacak. Ak kara ortaya ciksin, gercekleri tum toplum gorsun. Bu olay da kapansin artik.
    Cevapla
  • davut kara 13 yıl önce Şikayet Et
    temize çıkma. şu işi bi temize çıkarında artık ak koyun kara koyun belli olsun deniz feneri bu iddialarla çok yara alıyor kanal 7 de tabi hepsinin bi an önce açıklığa kavuşmasını diliyorum...
    Cevapla
  • Yusuf Süleyman 13 yıl önce Şikayet Et
    VAHSI BATI DEMEK ERGENEKON DEMEKTIR!. Siyonistlerce ve Masonlarca yönetilen zavalli Alman halkinin hükümetleri Ergenekon ve PKK ile isbirligi yapiyor fakat güzide kuruluslarimiz Vakit, IHH, Deniz Feneri ve Kanal7´yi kapatiyorlar!Cok pisman olacaklar!Göreceksiniz!Tek disi kalmis canavardan korkmuyoruz!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uzmanlar Haber7’ye değerlendirdi: 'İsrail’in Nasrallah suikastinin karanlık noktaları'
Türkiye'de vefat eden Rus fenomen Tatiana Ozolina'nın 'kusursuz' olduğu kaydedildi