Denizli

Mezarlıkta 'ağlayan bebek' ihbarı polisi harekete geçirdi

10:39 14 Mayıs 2024 9 Yorum Var
Mezarlıkta 'ağlayan bebek' ihbarı polisi harekete geçirdi

Denizli’de mezarlığa ziyarete giden kadının bebek ağlama sesi duyduğu yönündeki ihbarı emniyet güçlerini harekete geçirdi.

Denizli’de çocuklarıyla birlikte annesinin Asri Mezarlık'ta bulunan kabrine ziyarete giden Kezban Kartal, bebek ağlama sesi duyduğu gerekçesiyle korkarak mezarlıktan çıktı. 112 Acil Çağrı Merkezini arayan Kartal, mezarlıktan bebek ağlama sesi duyduğunu, bir bebeğin bırakılmış olabileceği ihbarında bulundu. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen polis ekipleri ihbarda bulunan Kartal’ı arayarak tarif ettiği bölgede arama yaptı. Sonuç alamayan emniyet güçleri bu kez Kartal’ı mezarlığa getirerek tarif etmesini istedi. Ekiplerin arama çalışmaları sonucunda herhangi bir bulguya rastlanılmadı.

Kızının cinlerden bahsettiği için etkisinde kalmış olabileceği düşünülen Kezban Kartal, "Mezarlığa geldiğimizde ben tenha olmasından konu açtım. Kızım da cinlerden bahsetmişti. Ben o korkuyla geldim. Bebek sesi duydum. Bir de mezarın başında bir karartı gördüm. Bu yüzden polisi aradım" dedi.

YORUMLAR

9 Yorum Var
  • AdanaLıKardeşiniz 3 ay önce Şikayet Et
    Herhangibir anne bebeğini tenha bir köşede emzirmeye çekilmiş olabilir veya bilinç altına yerleşmiş bir bebek ağlama sesi işitme algısı duyusu öyle algılamış olabilir fakat kabirlerden sesler gelebilmekte.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • cahit 3 ay önce Şikayet Et
    Akşam evinizi basarlar yandın
    Cevapla
  • camalokko 3 ay önce Şikayet Et
    alakargadır bebek sesini çok iyi taklit eder inanamazsınız
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Bu kadının bebklerle bir sorunu varki mezarlıkta bile rahat bırakmıyorlar.
    Cevapla
  • Eyüp Göksel 3 ay önce Şikayet Et
    Beyin içindeki görüntü oluşturmuş, gözü ile görmemiş, Cinlerin insanlara görünmesi yasak, alemleri farklı. Korkmayın en güvenli yerler mezarlıklardır, Müslümanlar kuranı kerim okuyup vefat etmiş ümmeti muhammete gönderiyor. Bu yüzden en güvenli yerdir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.