ABD'den Ankara saldırısı için açıklama
Beyaz Saray ve Pentagon Ankara'da gerçekleştirilen terör saldırısını kınadı.

Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Konseyi Sözcüsü Ned Price, yaptığı yazılı açıklamada, "ABD, Ankara'da yaşanan terör saldırısını en güçlü şekilde kınamaktadır" ifadesine yer verdi.
"TÜRKİYE İLE GÜÇLÜK ORTAKLIĞIMIZ"
Saldırıda hayatını kaybedenlerin ailelerine başsağlığı, yaralılara acil şifalar dileyen Price, "Terör tehdidiyle mücadelede NATO müttefikimiz Türkiye ile güçlü ortaklığımızı tekrar teyit ediyoruz" değerlendirmesinde bulundu.
ABD Savunma Bakanı Ashton Carter da yaptığı açıklamada, "Savunma Bakanlığı adına Ankara'daki bombalı saldırıda hayatlarını kaybedenlerin ailelerine başsağlığı diliyorum. Düşüncelerimiz bu derin trajedide yaralananlarla birliktedir" yorumunu yaptı.
Carter, hain saldırıyı güçlü bir şekilde kınadığını kaydederek, "Türk dostlarımızla dayanışma içindeyiz. Bu saldırı, sadece teröre karşı verdiğimiz mücadelede işbirliğimizi derinleştirecektir" ifadesini kullandı.
-
Ramazan 9 yıl önce Şikayet EtPKK'lı Can, Kobani'de ise PYD terör örgütü nün sözde üniformasını giydi. Obama'nın temsilcisi McGurk'la zirve yapıp desteklerinden ötürü bir de üzerine plaket verdi. Sen önce bunun cevabını verBeğen Toplam 3 beğeni
-
ahmet 9 yıl önce Şikayet EtBu hain saldırının azmettiricisi abd ve rusya. Savaşsa savaş. Yanındayız hükumet.Beğen Toplam 4 beğeni
-
Misafir 9 yıl önce Şikayet Ettürk halkına göre dünyanın bir numaralı terör örgütü AmerikadırBeğen Toplam 4 beğeni
-
inter milan 9 yıl önce Şikayet Etulan söylediklerine kendisi bile inanmiyor.Bizden inanmamizi bekliyor.Tavsan kac tazı tut.Beğen Toplam 3 beğeni
-
Mst 9 yıl önce Şikayet EtUzun adam türk milleti arkanda durmak yok.Beğen Toplam 4 beğeni