Esad'ın Davutoğlu'na mesajı net oldu

Suriye Haber Ajansı, bugün yapılan Esad-Davutoğlu görüşmesinin ardından Suriye lideri Esad'ın Davutoğlu'na verdiği cevabı yayınladı.

Esad'ın Davutoğlu'na mesajı net oldu
Esad'ın Davutoğlu'na mesajı net oldu
GİRİŞ 09.08.2011 22:41 GÜNCELLEME 09.08.2011 22:41
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun, Suriye Devlet Başkanı Esed ile yaptığı görüşmeye ilişkin ilk bilgiyi Suriye haber ajansı geçti.

Ajansın haberine göre, Bakan Davutoğlu ile görüşen Beşşar Esed, Suriye halkının güvenliği ve ülkenin istikrarı için terörist gruplara yönelik operasyonların süreceğini söyledi.

Esed, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ile yaptığı görüşmede, terörist gruplara merhamet gösterilmeyeceğini belirtti.

Görüşme sonrasında Şam yönetiminden yapılan açıklamada da, Suriye'nin reformlara devam etme konusunda kararlı olduğu belirtilirken, dost ve kardeş ülkelerin yardım tekliflerine de açık olunduğu ifade edildi.

YORUMLAR 14
  • maymunlar cehellnemi 13 yıl önce Şikayet Et
    esadı köşeye sıkıştırıp kediçe çevirdiler. oda sağa sola saldırıyor. ama yüzlerce suriyeli öleceğine keşke sen lseydin be esad. allahım ben onlar için öldüm derdin. ama sana soracaklar o ölenlerin hesabını
    Cevapla
  • z ziyaretci 13 yıl önce Şikayet Et
    himmmmmmmmm..................................... Suriye Haber Ajansi Yalan Söylüyor..Bessar Esed Gereken Mesaji aldi.Erken öten HOROZ olmayalim...
    Cevapla
  • Cafer UÇA 13 yıl önce Şikayet Et
    NEDEN BAZILARIMIZ DİTATÖRLERİ SAVUNUYOR. ÇÜNKÜ:. Önce Cumhuriyetin halkın kendi temsilcileri eliyle kendini yönetme rejimi olduğu, AMA HANGİ HALKIN. Sorun burada dır; KENDİSİNİ DEVLETİN KURUCU KADROSU OLARAK TANIMLAYAN ve KENDİ İDEOLOJİK ve YAŞAM BİÇİMLERİNİ BENİMSEMİŞ KİMSELERDEN OLUŞANLARIN, SEÇTİĞİ KENDİLERİNE ELİT DEDİĞMİZ İNSANLARIN YÖNETTİĞİ DEVLET YAPISIDIR. Dünyada adı Cumhuriyet olan bütün devletlerin yönetimi DİKTATÖRLÜKTÜR. Çevrenize bakın anlarsınız. Komşumuz Suriye küçük bir Türkiye örneğidir, Yönetimdeki elit kadro halkın %20 sini temsil eder. Diğer %80 lik kısmını hem de acımasız şekilde kendi messebi ne dönüştürmek için asimilasyona tabi tutmakta. İran, Irak, Arabistan aynıdır. Komünist ülkelerde dinsizlik amaçtır. Bizde Komünistliğin sert dinsizliğini gizlemek için, uyarlanmış Kemalistlik ve ulusalcılıktır. Kemalizm: Komünizme geçiş sürecini zamana yayıp laiklik bahaneleri ile Hıristiyanlarda olduğu gibi dinde reform yaparak Müslümanlığı yok etmeyi amaçlamıştı. Komünst sistem inancı yok etmeği başaramadı.
    Cevapla
  • DADAŞ 13 yıl önce Şikayet Et
    keşke yanılsam demiştim yanılmamışım. nusayriler en fazla yüzde on ama suriye ellerinde..ordu ellerinde..babalarıda zalimdi..suriye başımıza bela olacak..hemde püsküllü..vesselam
    Cevapla
  • ali ateş 13 yıl önce Şikayet Et
    kardeşlerimin aşkı. şu dinci-iman eden inançlı kardeşlerimden bahsetmiyorum dikkat- kardeşlerimin demokrasi aşkına bayılıyorum.meğer ne çok seviyorlarmış demokrasiyi.inşallah olmazda bizim memlekette bir karışıklık çıksa sırf tarafgirliklerini muhafaza ederek asın kesin bu vatan hainlerini diyeceklerinden hiç şüphem yok.o zaman adalet yaradılıştan kaynaklı eşitlik hiç akıllarına gelmez hiç şüphem yok.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
2025 yılında emekli olacaklara önemli uyarı!
Katliam cepheleri artan İsrail 10 bin asker açığı için Afrikalı mültecilerin peşinde!