Diyarbakır

Kayıp Narin Güran olayında yeni gelişme!

16:28 02 Eylül 2024 1 Yorum Var
Kayıp Narin Güran olayında yeni gelişme!

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde 21 Ağustos tarihinden kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran olayına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında, babasının ve amcasının evi ile arabasında arama yapıldı.

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca, 21 Ağustosta Narin Güran'ın (8) merkez Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi'nde kaybolmasına ilişkin başlatılan soruşturma sürüyor.

Güran'ı arama çalışmaları 13'üncü gününde devam ederken, soruşturma kapsamında gözaltına alınan amca Salim Güran, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Salim Güran, daha sonra tutuklama istemiyle nöbetçi sulh ceza mahkemesine nakledildi.

BABASININ VE AMCASININ EVİ İLE ARABASI ARANDI

Güran olayına ilişkin yeni bir gelişme yaşandı. Bugün öğlen saatlerinde Narin Güran’ın babasının ve amcası olan A.R.G.’nin merkez Kayapınar ilçesindeki evine gelen jandarma ve polis ekipleri burada ev ile arabada arama çalışması yaptı.

Dün Güran'ın evinin arkasındaki mısır tarlasında arama çalışması yürütülmüştü.

YORUMLAR

1 Yorum Var
  • misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    Biriyle zorla evlendirildimi. Küçük yaştaki çocukları oralarda evlendiriyorlar, baktılarki ortalık karıştı habersizmi oldular.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • GERÇEK 2 hafta önce Şikayet Et
    8 yaşında çocuğu mu evlendirecek çocuk görmemesi gereken bir şey gördü ve amca çocuğu ortadan kaldırdı olay bu bu olay anne ve amca arasında olması muhtemel
    İlk beğenen sen ol
  • kardeş 2 hafta önce Şikayet Et
    pes doğrusu..anlaşılan sen hiçbir bu taraflara gelmemişsin. 8 yaşındaki çocuk hiçbir yerde evlendirilemez. (günümüz şartlarına göre)
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.