DAEŞ bunu da yasakladı

Terör örgütü DAEŞ'in, Suriye'nin kuzeyinde denetim altında tuttuğu Rakka kentinde, halka televizyon izlemeyi yasakladığı bildirildi.

DAEŞ bunu da yasakladı
DAEŞ bunu da yasakladı
GİRİŞ 08.08.2015 20:12 GÜNCELLEME 08.08.2015 20:12
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

AA muhabirinin Rakka'daki yerel kaynaklardan edindiği bilgiye göre, terör örgütü DAEŞ, cuma günleri Kur'an-ı Kerim dinlenmesi haricinde halka televizyon izlemeyi yasakladı.

Terör örgütü DAEŞ, daha önce de Rakka'da interneti yasaklamıştı. Halkın yararlanması için sadece sabah saat 09.00'dan akşam saat 17.00'ye kadar internet kafelere izin veren DAEŞ, bu saatten sonra kafeleri kapatmayanlara ise ağır cezalar uyguluyor.

Rakka halkı, bir yandan DAEŞ baskısı diğer yandan koalisyon güçlerinin hava saldırıları nedeniyle zor durumda bulunuyor.

YORUMLAR 4
  • Furkan 9 yıl önce Şikayet Et
    Benden once yorum yapan serdar ve İslam birligi nickli olan insanlar size sesleniyorum artık şu binlerce masumun katili Daeşi savunmayın. Şu selefilik akımından vazgeçin. İslama da kendinize de büyük zarar veriyorsunuz.
    Cevapla
  • ISLAM BIRLIGI 9 yıl önce Şikayet Et
    Cok Güzel iste pkk dan daha iyi
    Cevapla
  • serdar 9 yıl önce Şikayet Et
    mantıklı. Bizdeki gibi TV izleyip tecevüzcü, hırsız, saygısız, dengesiz nesil yetişmez. DAEŞ Terör Örgütü akıllı bir karar vermiş ilk defa. Ama sadece eğlence programlarını yasaklasaydı daha iyiydi.
    Cevapla
  • Hakki 9 yıl önce Şikayet Et
    Daes nedir ya isid degil mi bunlar?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin yüzde 94'ünü etkileyecek tehlike! Artış hızının en fazla olduğu ülkeler...
TEKNOFEST'te yürekleri ısıtan, gözleri dolu dolu yapan anlar