İsrail'de aşı karşıtı doktorun lisansı iptal edildi

İsrail'de yeni tip koronavirüsün (COVID-19) varlığını kabul etmeyen ve virüse karşı halkın aşılanmasına karşı çıkan bir doktorun klinik açmak için verilen sağlık lisansı iptal edildi.

İsrail'de aşı karşıtı doktorun lisansı iptal edildi
İsrail'de aşı karşıtı doktorun lisansı iptal edildi
GİRİŞ 23.02.2021 22:31 GÜNCELLEME 23.02.2021 22:36
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kanal 13 televizyonunda yer alan haberde, Sağlık Bakanlığının Arieh Avni isimli doktorun sağlık lisansını iptal ettiği bilgisi paylaşıldı.

Avni'nin "kısa süre önce" vaka sayılarının yüksek seyretmesi nedeniyle "İsrail'in Wuhan'ı" olarak nitelenen Tel Aviv yakınlarındaki Bney Brak kentinde klinik açtığı ifade edildi.

İsrailli doktorun sosyal medyada COVID-19 hakkında yanlış bilgiler içeren yazılar yayınladığı, bazı kişilere para karşılığında sahte aşılama sertifikası ve maske takmaktan muafiyet belgesi önerdiği ileri sürüldü.

Ultra-Ortodoks Yahudilerin yoğun olarak yaşadığı yaklaşık 210 bin nüfusa sahip Bney Brak kentinde her 5 kişiden birinin COVID-19'a yakalanması dikkati çekiyor.

 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 2
  • Dermanbey Anadolu 3 yıl önce Şikayet Et
    Bence hemen Türkiyeye davet edilsin ve lisans verilsin yerel bir ortak ile...
    Cevapla
  • Hasan 3 yıl önce Şikayet Et
    Aşı aşı aşı virüsü önlesede önlemesede aşı. Dünya bu aşıların altında bu kadar durduğuna göre altında büyük oyunlar dönüyor demektir.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Akşener’in çıldırmasının arkasındaki 'zorbalık'
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması