Beyaz Saray'dan Harry- Meghan röportajına yorum

Beyaz Saray Sözcüsü Psaki, İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in torunu Sussex Dükü Prens Harry ve eşi Meghan Markle'ın kraliyet ailesi içinde yaşadıklarına ilişkin, çiftin sivil ABD vatandaşı olduğunu belirterek, "İngiliz hükümetiyle birçok konuda özel bir ilişkimiz var ve bu devam edecektir" açıklamasında bulundu.

Beyaz Saray'dan Harry- Meghan röportajına yorum
Beyaz Saray'dan Harry- Meghan röportajına yorum
GİRİŞ 09.03.2021 10:38 GÜNCELLEME 09.03.2021 10:38
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Beyaz Saray Sözcüsü Jen Psaki, dünkü basın toplantısında, Prens Harry'nin eşi Meghan Markle'ın, oğluna 'ten renginin koyu olacağı' endişesi ile 'prens' unvanının verilmediği ve diğer açıklamalarına ilişkin değerlendirmede bulundu.

AÇIKLAMA YAPMAKTA ÖZGÜR

Hem Prens Harry hem de Markle'ın sivil ABD vatandaşı olduğunu belirten Psaki, çiftin kendi hayatlarına ilişkin açıklama yapmakta özgür olduklarını kaydetti.

Psaki, "İngiliz halkıyla güçlü ve daimi bir ilişkimiz var. İngiliz hükümetiyle birçok konuda özel bir ilişkimiz var ve bu devam edecektir" diye konuştu.

 

YORUMLAR 1
  • pelin 3 yıl önce Şikayet Et
    hiç kimse meghan markle acı çekiyor diye bir kelime kullanmıyor ..çünkü biliyor Herkes arkasındaki gerçekleri ..Onun da oynadığını huzur bozduğunu biliyorlar. bir arada sarayda Ben de taç takacağım diye tutturmuş.. Tabii ki ikinci kardeşin eşi olduğu için taç takma hakkı yok.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan son dakika açıklamaları!
Akşener’in çıldırmasının arkasındaki 'zorbalık'