Will Smith, Oscar töreninde attığı tokattan ötürü özür diledi
ABD'nin Los Angeles kentindeki 94. Oscar Ödülleri töreninin canlı yayınında, sunucu Chirs Rock'ı tokatlayan Will Smith, sosyal medyadan özür dileyerek "haddini aştığını" ve "utandığını" söyledi.
Oscar Ödülleri olarak da bilinen ve sinema dünyasının en prestijli ödüllerinden olan 94. Akademi Ödülleri töreninde, eşi Jada Pinkett Smith'e "G.I. Jane 2" şakası yapan Chris Rock'a tokat atan Will Smith, Instagram paylaşımında, Akademi'den, sunucu Chris'ten, geceye katılanlardan ve dünyanın dört bir yanından izleyen herkesten özür dilediğini belirtti.
Oscar töreninde şoke eden an: Will Smith, eşine laf atan sunucuyu tokatladı
Smith yazılı açıklamasında, "Şiddetin her türlüsü zehirli ve yıkıcıdır. Dün geceki Akademi Ödülleri'ndeki davranışım kabul edilemez ve affedilemezdi" ifadesini kullandı.
Şaka yapmanın mesleğinin bir parçası olduğunu belirten Smith, "Ancak Jada'nın tıbbi durumuyla ilgili bir şaka benim için çok fazlaydı ve duygusal tepki verdim" açıklamasını yaptı.
Sunucu Chris Rock'a da seslenen Smith, "Senden herkesin önünde özür dilemek istiyorum Chris. Haddimi aştım ve yanıldım. Utandım ve davranışlarım olmak istediğim adama yakışmadı. Sevgi ve nezaket dünyasında şiddete yer yoktur" diye yazdı.
-
Misafir 3 yıl önce Şikayet EtBence yeni film cekti , reklam yapiyor yakinda kokusu cikar.....Beğen
-
1453 3 yıl önce Şikayet EtAdam dedik çıkmadıBeğen Toplam 1 beğeni
-
öfke 3 yıl önce Şikayet EtBu milleti anlamak çok zorlaşmış namusuna eşine dil uzatacak oda sesiz kalacakBeğen Toplam 1 beğeni
-
nuri 3 yıl önce Şikayet Etwill Smith ne terbiyesiz bir adammış, yazik karsidaki adamin söylediği söz dogru degildi ama dünyanın önünde tokat yemek cokk daha kötü bir durumBeğen Toplam 2 beğeni
-
Faruk 3 yıl önce Şikayet EtAl iste...Adam gibi hareket et sonra tükürdügünü yala...hadi ordan . ..Beğen Toplam 3 beğeni