Stoltenberg: Putin'in tehdidini ciddiye alıyoruz

NATO Genel Sekteteri Jens Stoltenberg, "Putin'in nükleer tehdidini ciddiye alıyoruz. Nükleer silahların kullanılması ciddi sonuçlara yol açacaktır" dedi.

Stoltenberg: Putin'in tehdidini ciddiye alıyoruz
Stoltenberg: Putin'in tehdidini ciddiye alıyoruz
GİRİŞ 13.10.2022 17:55 GÜNCELLEME 13.10.2022 18:32
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

NATO Genel Sekteteri Jens Stoltenberg, Ukrayna-Rusya savaşına ilişkin olarak açıklamalarda bulundu.

Stoltenberg, NATO'nun çatışmanın tarafı olmadığını belirterek, "Ukrayna'ya desteği sürdüreceğiz" dedi.

Stoltenberg, "Rusya, Ukrayna’da nükleer silah kullanırsa NATO ne yapacak?" sorusuna "Tam olarak nasıl yanıt vereceğimize değinmeyeceğim" diye cevap verdi.

Önümüzdeki haftalarda nükleer tatbikatlar yapacaklarını söyleyen Stoltenberg, "Putin'in nükleer tehdidini ciddiye alıyoruz. Nükleer silahların kullanılması ciddi sonuçlara yol açacaktır" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: HABER7
Erkan TALU Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erkan TALU

Editör Hakkında

Elazığ'da doğdu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine eğitimler aldı. Haberciliğe "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı; daha sonra Haber 7'ye geçti. Kariyerine, Haber7'de "editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 3
  • Deli gadir 1 yıl önce Şikayet Et
    Artik seninde tarihin bitti bos bos konusuyorsun elde var iki asker fasa fiso suanakadar boskonusmaktan baska ne yaptiniz nato olmayan asker avrupanin askeri yok herkes ekmek pesinde abd hapisdeki yolkenarindaki alkolist itsiz sapsiz insanlar avrupada boyle kisileri ancak savastirir yoksa avrupada insanlar ulkesini zerrekadar onem vermiyor sadece cebine bakiyor maddi durumuna bakiyor yoksa kimkime dumduma
    Cevapla
  • Adanali 1 yıl önce Şikayet Et
    Bencede Alin yani
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    NATOYA NE OLUYOR ANLAMADIM Ukrayna nato da değil O HALDE nato neden tasalanıyor anlamış değilim MADEM ÖYLE ukraynayi nato ya alinda açık açık konuşun hem ukraynayi nato ya almıyorsunuz hemde ukraynaya nükleer kullanılırsa ciddi sonuçları olur diyorsunuz neden ciddi sonuçları oluyor, size ne, nato'ya ne??? Ukrayna nato da değil tekrar hatırlatmak isterim
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Altın için iki farklı senaryo! Uzman isimden yeni rekor tahmin...
Tecavüzü normal gizli çekimi tuhaf karşıladılar! İşte İsrail TV'si