Kahramanmaraş'ta arama-kurtarma çalışmalarına katılan Filistinli Hamdallah şehit oldu!

Batı Şeria'da İsrailli Yahudiler, Türkiye'deki deprem felaketinde bölgeye gelerek arama-kurtarma çalışmalarına katılan Filistinli Samih Hamdallah'ı şehit etti.

GİRİŞ 27.02.2023 04:16 GÜNCELLEME 27.02.2023 09:32
Bu Habere 167 Yorum Yapılmış

Filistin Kızılayı, Nablus'un Zatera beldesinde Yahudi yerleşimcilerin silahlı saldırısı sonucu gerçek mermiyle karnından yaralanan 37 yaşındaki Samih Hamdallah Mahmud Aktaş'ın hayatını kaybettiğini bildirdi.

HAMDALLAH DEPREMDEN SONRA GÖNÜLLÜ OLARAK TÜRKİYE'YE GELMİŞTİ

Beyta beldesi sakinlerinden olan Aktaş'ın, depremden sonra Türkiye'deki arama kurtarma çalışmalarında gönüllü olarak bulunduğu kaydedildi.

Filistin resmi haber ajansı, olaylarda Filistinli Aktaş'ın hayatını kaybetmesinin yanı sıra 392'den fazla Filistinlinin gerçek mermi ve kauçuk kaplı metal mermiyle yaralandığını, fiziki saldırıya uğradığını ve göz yaşartıcı gazdan etkilendiğini duyurdu.

 

KAYNAK: AA
Muhammet Binici Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 167
  • emins 1 yıl önce Şikayet Et
    maşallah barekallah
    Cevapla
  • Hüseyin 1 yıl önce Şikayet Et
    Hangi müslüman devleti filistine yardim edicek ?ukranyaya 400 milyon dolar veren suudi arabistanmi ?kimseden kit cikmaz cünkü herkes "onlardan "korkuyor.Belki Iran ve Rusya disinda.Birsey daha yazmak istiyorum:Ukranyanin basinda olan jahudi tesadüfmü zannetiyorsunuz ?
    Cevapla
  • hekimoglu 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Rabbım şehadetini kabilesinin inşallah, mekanı cennet olsun
    Cevapla
  • metin 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin, Mekanı cennet olsun inşaalah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'den İsrail'e dev askeri sevkiyat! Resmen konuşlandırıldı! İran'dan jet hızında yanıt
Merakla bekleniyordu: Vergi yüzsüzleri açıklandı