NATO toplantısında İsveç'ten Türkiye ve Macaristan'a çağrı

İsveç Dışişleri Bakanı Billstrom, Türkiye ve Macaristan'a yaptığı çağrıda, ülkesinin NATO üyeliği başvurusunu onaylamalarını istedi.

GİRİŞ 01.06.2023 12:00 GÜNCELLEME 01.06.2023 14:54
Bu Habere 49 Yorum Yapılmış

İsveç Dışişleri Bakanı Tobias Billstrom, Oslo'da düzenlenen NATO dışişleri bakanları toplantısında açıklamalarda bulundu. Ülkesinin verdiği 'tüm taahhütleri yerinde getirdiğini' belirten Billstrom, Türkiye ve Macaristan'ın İsveç'in NATO üyelik başvurusunu onaylama zamanının geldiğini söyledi.

İsveçli Bakan, "Bu asla bir koşu değil, bir maratondu ve şu an bitiş çizgisini görüyoruz" ifadesini kullandı.
 

Zeynep Gül Haber7.com - Editör
Haber 7 - Zeynep Gül

Editör Hakkında

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu. İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde Medya ve İletişim Sistemleri bölümünde yüksek lisans yaptı. Meslek hayatına Yeni Şafak’ta başladı. 10 yıl gündem ve dış haberler editörlüğü yaptı. Halen Marmara Üniversitesi Radyo, Sinema ve Televizyon bölümünde doktora öğrenimi görmektedir. Ocak 2023'ten bu yana Haber7.com'da ‘Dış Haberler Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 49
  • Morelli 1 yıl önce Şikayet Et
    Yo yok oyle cambazlik turkiyenin isteklerine yerine getirmeden hava alirsiniz hainleri teslim etmek bu kadarmi zor madem zor hainler korusun seni neden acindiriyorsun kendini
    Cevapla
  • MiSaFiR 1 yıl önce Şikayet Et
    Süreyi uzatabileceğimiz kadar uzatalım. Son saniyeye kadar uzatalım. 10 sene-20 sene gittiği yere kadar. Salağa yatalım. Duymamazlığa gelelim. Umursamayalım. BIYIK ALTINDA GÜLELİM. Zaten HER ZAMAN ekonomimize saldırılıyor; istediklerini yapsak da buna devam edecekler. Bu süre zarfında da, hızlı bir şekilde kendi Milli Muharip Uçağımızı ve Savunma Sistemlerimizi geliştirmeye devam ederiz.
    Cevapla
  • TÜRKALP 1 yıl önce Şikayet Et
    Çokkk beklersin çünkü sen türkiye düşmanlarının misafirhanesi olmak için can atıyorsun haliyle rusya korkusuyla da baş edeceksin halkına hesap ver
    Cevapla
  • Erbil 1 yıl önce Şikayet Et
    Ödlekler. Rusya öpecek diye ödleri kopuyor.
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne çok ağladı bunlar böyle yaa
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İkinci emeklilik sistemi geliyor: Yeni düzenlemeler için tarih verildi
Tarım Kredi Kooperatif Market'ten eylül ayında indirim