Hamas: "İsrailli esirlerin sayısı Netanyahu'nun düşündüğünden kat kat daha fazla"

Hamas, esir alınan İsraillilerin sayısının, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun düşündüğünden "kat kat daha fazla" olduğunu ve Gazze Şeridi'nin her yerinde bulunduklarını iddia etti.

GİRİŞ 08.10.2023 04:25 GÜNCELLEME 08.10.2023 09:53
Bu Habere 131 Yorum Yapılmış

Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde, El-Aksa Televizyonu'na yaptığı açıklamada "Mescid-i Aksa'yı ve Filistinli esirleri savunmak amacıyla başlatılan "Aksa Tufanı" saldırısının devam ettiğini söyledi.

Hamas: Esir alınan İsrailliler arasında üst düzey subaylar varHamas: Esir alınan İsrailliler arasında üst düzey subaylar var

Bomba iddia: İsrailli tümgeneral esir alındı!Bomba iddia: İsrailli tümgeneral esir alındı!

"İSRAİLLİ ESİRLERİN SAYISI KAT KAT FAZLA"

Saldırı sebebiyle İsrail'in derin bir krizle karşı karşıya kaldığını aktaran Ebu Ubeyde, onlarca İsraillinin esir alındığını ve "İsrailli esirlerin sayısının Netanyahu'nun düşündüğünden kat kat fazla olduğunu" öne sürdü.

"İSRAİL GAZZE HALKINA NE YAPIYORSA AYNISINI UYGULAYACAĞIZ"

Ebu Ubeyde, İsrailli esirlerin Gazze Şeridi'nin her yerinde mevcut olduğunu belirterek, İsrail Gazze halkına ne yapıyorsa aynısının İsrailli esirlere de uygulanacağını ifade etti.

Netanyahu'nun tehditlerine işaret eden Ebu Ubeyde, "Önümüze çekirge gibi düşen, yüzlercesinin silahlarını ve tanklarını direnişçilerimizin önünde bırakıp kaçtığı orduyla mı bizi tehdit ediyorsunuz." ifadesini kullandı.

 

KAYNAK: AA
Muhammet Binici Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 131
  • Müjdeci* 1 yıl önce Şikayet Et
    bebek katili netanyahu sivil halki öldurdukce hamas kısasa kısasla elindeki israil askerleri infas edecek gözükyor buda zalim netanyahunun sonunu getirecek.hamas çok kolay şekilde sızdıysa acaba netanyahu o bolgeye kendisine muhalif olan askerleri mi koyduda onları bilerek aciz ıraktırıp çok sayıda askerin ölümune sebep oldu şayet böyle bir durum tespit edilirse kaçacak delik arasın
    Cevapla
  • Konya 1 yıl önce Şikayet Et
    Kahrol İsrail sonunuz geldi elhamdilillah
    Cevapla
  • Vatansever 1 yıl önce Şikayet Et
    Hamas sana katılıyorum. İsrail'in yaptıklarının aynısını onlara yapın.
    Cevapla
  • filidtinlitürk 1 yıl önce Şikayet Et
    diyemez emir komuta merkezi izin vermez yahudi cesaret madalyasi var madein abd papaz elbisesi var dese bile inkar eder nabza göre serbet verir
    Cevapla
  • adam 1 yıl önce Şikayet Et
    "La galibe illallah. " Rabbim yar ve yardımcıları olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Özel Harekat ekipleri, TUSAŞ'a helikopter ile sevk edildi
Bulgar basını: Türkiye'ye ödemeyi durdurduk