İsrail Başbakanı Netanyahu'nun oğlu, Miami'de tatil yapıyor

İsrail'in Gazze'ye düzenlediği saldırıların devam ettiği bir dönemde, İsrail Başbakanı Netanyahu'nun oğlu Yair Netanyahu'nun Miami'de tatil yaptığı iddia edildi.

İsrail Başbakanı Netanyahu'nun oğlu, Miami'de tatil yapıyor
İsrail Başbakanı Netanyahu'nun oğlu, Miami'de tatil yapıyor
GİRİŞ 21.10.2023 23:47 GÜNCELLEME 21.10.2023 23:48
Bu Habere 69 Yorum Yapılmış

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları sürerken; İsrail Başbakanı Netanyahu'nun aşırıcı ve tartışmalı çıkışlarıyla adından söz ettiren oğlu Yair Netanyahu'nun Miami'de tatilde olduğu iddia edildi. Yair'in yayınladığı son fotoğrafında New York'ta olması iddiaları kuvvetlendirdi.

Netanyahu'nun eski videoları ifşa oldu! Filistin'i işgal planını anlattıNetanyahu'nun eski videoları ifşa oldu! Filistin'i işgal planını anlattı

DÜNYA ONU ACIMASIZLIĞIYLA TANIDI

İsrail ordusu yıllarca olduğu gibi son 15 gündür de Gazze'yi aralıksız bombalıyor. 5 bine yakın insanın hayatını kaybettiği Gazze'ye 2 haftadır yemek, su ve yakıt da verilmiyor. Bu nedenle birçok insanın tepkisinin odağında yer alan İsrail Başbakanı Netanyahu ise katı söylemleriyle ateşe benzin döküyor.

SON PAYLAŞIMI YİNE ABD'DEN

Ancak Netanyahu'nun da kendi gibi tartışmalı çıkışlarıyla gündeme gelen oğlu Yair Netanyahu'nun ülkesi katliam yaparken ABD'nin Miami eyaletinde de tatilde olduğu iddia edildi. Yair'in sosyal medya hesabından İsrail'deki gelişmelere ilişkin paylaşımlar yaptığı görülüyor. Ancak kendi fotoğrafını son paylaştığı konumun New York olması, tatil iddialarını kuvvetlendiriyor.

 

 

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 69
  • Ankaralı 1 ay önce Şikayet Et
    Şunun hatrını soracak kimse yok mu?
    Cevapla
  • Tonyukuk 8 ay önce Şikayet Et
    Yahudi ailelerin çocukları Netanyahu'nun keyfi hesapları nedeniyle ölüme giderken Netanyahu un oğlu tatilde. Uyanın İsrailliler.Yahudilerin hayatı Netanyahu için bir hiçten ibaret demek ki.
    Cevapla
  • Sokaktaki vatandas. 8 ay önce Şikayet Et
    Netenyahunun COCUGU ...
    Cevapla
  • İsmail 8 ay önce Şikayet Et
    Filistinli çocukların kanı akarken hiç huzurlu olamayacaklar. Mazlum sabi çocuk ve kadınların kanı, ahı, feryadı arşa yükseldi bir kere!
    Cevapla
  • elestiri 8 ay önce Şikayet Et
    bence oglunu kacirip netanyuyu istemeliyiz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den çok sayıda ile sağanak yağış uyarısı!
Bakan Mehmet Şimşek'ten tüm belediyelere açık uyarı