İsrail haber kanalları Türkiye'yi hedef aldı! Skandal paylaşım

İsrail'e ait kanallardan, Türkiye'ye yönelik skandal ifadeler dolu bir paylaşım geldi. 6 Şubat depreminin hatırlatıldığı paylaşımda, "Bir sonraki depremi bekliyoruz." şeklinde insanlık dışı ifadeler kullanıldı.

İsrail haber kanalları Türkiye'yi hedef aldı! Skandal paylaşım
İsrail haber kanalları Türkiye'yi hedef aldı! Skandal paylaşım
GİRİŞ 03.11.2023 03:54 GÜNCELLEME 03.11.2023 03:54
Bu Habere 466 Yorum Yapılmış

İsrail ordusunun Gazze Şeridi'ne yönelik havadan, denizden ve karadan düzenlediği saldırılar 27. gününde devam ediyor. 

Gazze'deki Filistin Sağlık Bakanlığına göre, İsrail saldırılarda 3 bin 760'ı çocuk, 2 bin 326'sı kadın olmak üzere 9 bin 61 Filistinliyi öldürürken, en az 32 bin kişiyi yaraladı.

TÜRKİYE'Yİ HEDEF ALDILAR

İsrail-Filistin çatışması devam ederken, İsrail ait kanallardan Türkiye aleyhine paylaşılan bir görsel yok artık dedirtti. Türkiye'nin hedef alındığı paylaşımda, kin ve nefret dolu ifadeler kullanıldı.

"BİR SONRAKİ DEPREMİ BEKLİYORUZ"

Kahramanmaraş merkezli asrın felaketini gündeme getiren İsrail'e ait kanallar, "Bir sonraki depremi bekliyoruz." şeklinde ifadeler kullandı.

11 ilin etkilendiği, 50 binden fazla vatandaşımızın vefat ettiği depremler üzerinden yapılan küstahça paylaşım sosyal medyada tepki çekti.

 

 

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 466
  • Gurbetçi ibrahim 1 ay önce Şikayet Et
    Depreme dayanıklı binalar yapsaydık , yada daha dürüst ve namuslu inşaat mühendisleri yetiştirseydik, elbette dürüstleride var ama maalesef hala hiç bir çalışma yok. Ancak israil gibi azılı kafirleri sevindiririz.
    Cevapla
  • Mehmet 2 hafta önce Şikayet Et
    Sence buradaki amaçları bumu sadece
    Cevapla
  • Kaan 1 ay önce Şikayet Et
    İçimizde ki hainler temizlendikten sürece bu İsrail Yok olmaz
    Cevapla
  • Bedel 1 ay önce Şikayet Et
    Adım adım büyük savaşa hazırlık yapmak gerekiyor Türk milleti hazır olsun Bu alcaklar son tokatı türklerden yiyecek inşAllah
    Cevapla
  • Maçkalı 8 ay önce Şikayet Et
    Eğer sizde biraz yürek varsa gelin Türkiyele savaşın , ama korkakların önde gidenisinis
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 8 ay önce Şikayet Et
    Japon deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki, “MARMARA'YI ÇOK ŞİDDETLİ BİR DEPREM BEKLİYOR” dedi.. Elon Musk’in uydularının “fay hatlarini Haarp’a bildirirebileceği” konuşuluyor. Muhtemel Deprem zamanının Türkiye Filistin’e Askeri yardıma karar verdiğinde tettikleneceği şeklinde. Vadedilmiş topraklar amaçlı “Hatay Maraş” bölgesinin insandan arındırılmasını yaşadık zira?!!
    Cevapla
  • hakki iade 8 ay önce Şikayet Et
    hepsi uydurma cahil leri böyle aklinca kandiriyorlar.onlain darpasi varsa türkiyenin de tübitak sage si var ,heyerde herseye hazir ve karsilik verebilecek kagiliyete sahibiz , sen huzur dolu yasanibi sürdürneye devam et.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Almanya'ya büyük şok! İspanya yarı finalde
Kanal 7 Medya Grubu 30 yılını kutluyor