Netanyahu'ya oğlu üzerinden sert sözler

Venezuela Dışişleri Bakanı Gil, İsrail Başbakanı Netanyahu'yu eleştirirken, "İsrail ordusu Gazze Şeridi'nde Filistin halkına yönelik imha ve etnik temizlik yaparken, oğlu Yair Netanyahu hoş bir şekilde Miami'de tatil yapıyor." dedi.

Netanyahu'ya oğlu üzerinden sert sözler
Netanyahu'ya oğlu üzerinden sert sözler
GİRİŞ 25.11.2023 08:42 GÜNCELLEME 25.11.2023 10:24
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Venezuela Dışişleri Bakanı Yvan Gil, Yair Netanyahu'nun Miami'de tatil yaptığı iddia edilen fotoğrafı X hesabından paylaştı.

"İsrail ordusu Gazze Şeridi'nde Filistin halkına yönelik imha ve etnik temizlik yaparken, oğlu Yair Netanyahu Miami'de hoş bir şekilde tatil yapıyor." ifadesini kullanan Gil, şunları kaydetti:

"Dünyanın her tarafında oligarşiler böyle işler. Washington'un kuklası olan siyonist liderler, askeri müdahale çağrısında bulunuyor, ekonomik abluka talep ediyor ya da savunmasız halka karşı savaş çağrısı yaparak gençleri diğer gençleri öldürtmeye yolluyor."

Netanyahu ve bakanlarının insanlığa karşı suç işlediğini vurgulayan Gil, "Çoğu çocuk olmak üzere 15 binden fazla Filistinlinin öldürülmesinde kimlerin sorumlu ve suç ortağı olduğunu tarih asla unutmayacak. Dünya, bu paralı askerlere karşı harekete geçmeli." değerlendirmesinde bulundu.

İsrail'in Gazze'ye saldırıları devam ederken İsrail Başbakanı Netanyahu'nun oğlu Yair Netanyahu'nun Miami'de tatil yaptığı iddia edilmişti.

KAYNAK: AA
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 9
  • Vatan için 7 ay önce Şikayet Et
    Tunç tarkana para ver ve reklama devam et... yapmadığınız işleri yaptım de...siyonistii sev ve koru..sana yakışanı yap stop
    Cevapla
  • Vatan için 7 ay önce Şikayet Et
    Tunç soyer,eko.i.oglu.mansur bek. Siyasetçi ve katliamla ilgili bi tepki gösterdimi hiç duymadık....
    Cevapla
  • 543 7 ay önce Şikayet Et
    allah venezuelaya islamı nasipetsin tüm karayip ülkelerine allah islamı nasip etsin amin ve allah zalimisrailekarşı bize savaşmagücücesareti versinamin
    Cevapla
  • Kutahyali 7 ay önce Şikayet Et
    Bu hain ve işgalcilere Cehennemde iyi tatiller dilerim ateşleri bolca olsun inşallah
    Cevapla
  • Adaletli 7 ay önce Şikayet Et
    Çoğu çocuk olmak üzere 15 binden fazla Filistinlinin öldürülmesinde kimlerin sorumlu ve suç ortağı olduğunu tarih asla unutmayacak. İlgili Mahkemeler Bir An Önce Suçluları Bulup GEREKLİ CEZALARA ÇARPTIRILMALI ve ZARARLAR TAZMİN EDİLMELİDİR.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tankta katledecek sivil arıyordu, enseden vuruldu... İsrail askerine ‘kesin’ atış
BM'den son dakika 'Arakanlı Müslümanlar' çağrısı: Endişe duyuyoruz!