Gazze'de şehit düşenlerin sayısı 17 bin 997'ye yükseldi

Gazze'deki Sağlık Bakanlığı: İsrail'in saldırılarında ölenlerin sayısı son 24 saatte 297 kişi artarak 17 bin 997’ye yükseldi

GİRİŞ 10.12.2023 20:05 GÜNCELLEME 10.12.2023 20:38
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Gazze'deki Sağlık Bakanlığı Sözcüsü Eşref el-Kudra, düzenlediği basın toplantısında, İsrail'in devam eden saldırılarına ilişkin bilgi verdi.

Kudra, 7 Ekim'den bu yana hayatını kaybedenlerin sayısının 17 bin 997'ye, saldırılarda yaralananların sayısının ise 49 bin 229'a çıktığını belirtti.

 

KAYNAK: AA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 7
  • Enişte 8 ay önce Şikayet Et
    Adamlar kimseyi takmıyor bildiklerini okuyorlar.Araplar zaten bir halta yaramaz, biz bağırıp çağırıp kınıyoruz. Bakalım kaç kişi öldükten sonra ortalık durulacak.Herkesin kuyruğu ABD’ye bağlı bu da bir gerçek. Öyle boşuna bağırmakla bu işler olmaz.
    Cevapla
  • Hoca 8 ay önce Şikayet Et
    Tvlerde cirit atan savaş vur kır diyenler önce siz veya çocuğunuz gitsin örnek olun millete savaşa biz koşarak gideriz yada biraz susun çare aransın uluslararası platformda.Bizim sizden çok içimiz yanıyor oradaki katliyama.Ne olur bol keseden sallamayın.Bir şey yapılacaksa bm ve nato vb kuruluşlar zorlanmalı .
    Cevapla
  • Mehmet 8 ay önce Şikayet Et
    Ne mutlu onlara ki ebedi cennet ile ödüllendiriyorlar. Zaferimiz bu şehitlerin açtığı kapıdan olacaktır Allah ın izniyle
    Cevapla
  • Türkiyem 8 ay önce Şikayet Et
    kafir Suudi Arabistan kralları yasaklamış halka Filistin i protesto etmeyeceksiniz diye.Siyonist kafir korkar amerika dan suudiAmerikanlar..
    Cevapla
  • Oğuzhan 8 ay önce Şikayet Et
    Allah İsraillin belasını versin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz Ayasofya'yı bu imanla zincirlerinden kurtardık
Manisa'da kadına şiddet kameralarda!