İsrail, aralarında bebekli annelerin de bulunduğu 142 kadın esiri hapse attı

Son dakika haberi... Filistin Esirler Cemiyeti, "İsrail güçleri Gazze’de alıkoydukları ve aralarında bebekli annelerin de bulunduğu 142 kadın esiri hapse attı." açıklamasında bulundu.

İsrail, aralarında bebekli annelerin de bulunduğu 142 kadın esiri hapse attı
İsrail, aralarında bebekli annelerin de bulunduğu 142 kadın esiri hapse attı
GİRİŞ 10.12.2023 22:34 GÜNCELLEME 11.12.2023 00:03
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Soykırımcı İsrail ordusu, Gazze Şeridi'ndeki kara savaşında İzzeddin el-Kassam'dan aldığı ağır darbeler sonucu çok sayıda askerini kaybetti. Öldürülen İsrail askerlerini kamuoyundan gizleyen İsrail yönetimi, askeri olarak varlık gösteremeyince uluslararası insancıl hukuku hiçe sayarak masum sivillere karşı savaş suçu işliyor.

Son olarak Filistin Esirler Cemiyeti, işgalci İsrail güçlerinin Gazze’de alıkoyduğu ve aralarında bebekli annelerin de bulunduğu 142 kadın esiri hapse attığını duyurdu.

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 25
  • ali 8 ay önce Şikayet Et
    eyy müslüman ümmeti yada pısırık sözde müslümanlar, siz aşağıladığınız yahudiler den daha betersiniz, peygamber efendimiz inanmadığınız ahirette suratınıza tükürecek
    Cevapla
  • Ayarcı 8 ay önce Şikayet Et
    Yahudiler çok kurnaz... bıraktığı esirlerin yerine DAHA fazla Filistinli hapsedip KOZ OLARAK KULLANMAK İSTİYOR... yüce Allah CC Yahudileri yerle yeksan ETSİN İNŞAALLAH...
    Cevapla
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    Ülkemiz en sert müdahaleyi yapmalı. eğer biz en sert müdahaleyi yaparsak birçok ülke en sert müdahaleyi yapar
    Cevapla
  • Kıtmir* 8 ay önce Şikayet Et
    Dünya gençleri filistinli ordusunun dünyaya servis ettiği kırmızı oklu çarpışma sahnelerine çok etkilenmiş vaziyette delikanlıca ve mertce müdafaa eden filistin ordusuna karşı hayranlik duymaktalar.Tıpkı bilgisayar oyunundaki tankları ve teröristleri imha eden kahramanları gibi görmekteler.işgalci israillileri ise kork bulup bebek katili katili teröristler olarak tanımlıyorlar.
    Cevapla
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    Bismillahirrahmanirrahim RABBİMİZ ALLAHTIR ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHIM YALVARIYORUM MASUM İNSANLARA YARDIM ET YALVARIYORUM ALLAHIM MASUMLARA YARDIM et
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İngiliz ekonomistten Mehmet Şimşek çıkışı: 'Yapmasa krizle karşı karşıya kalacaktı'
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz Ayasofya'yı bu imanla zincirlerinden kurtardık