İsrail ordusu duyurdu! Hezimetin bilançosu! Rakam güncellendi! Öldürülen asker sayısı!

İsrail ordusu, son 24 saatte 28'i Gazze Şeridi'ndeki kara çatışmalarında olmak üzere 41 İsrail subayı ve askerinin yaralandığını açıkladı. 7 Ekimden bu ayana öldürülen asker sayısı da açıklandı.

GİRİŞ 01.01.2024 19:24 GÜNCELLEME 01.01.2024 19:25
Bu Habere 122 Yorum Yapılmış

İsrail ordusunun internet sitesinde yayınlanan verilere göre, 7 Ekim'den bu yana yaralanan subay ve asker sayısı 2 bin 193'ten, 2 bin 234'e yükseldi.

Buna göre dün 937 olan Gazze Şeridi'ndeki kara çatışmalarında yaralanan asker ve subay sayısı, bugün 965 olarak güncellendi.

Söz konusu veriler son 24 saatte 28'i Gazze Şeridi'ndeki kara çatışmalarında olmak üzere 41 asker ve subayın yaralandığını gösteriyor. İsrail ordusu diğer asker ve subayların nerede yaralandığına ilişkin bilgi vermedi.

Ayrıca 45'i ağır, 272'si orta ve 137'si hafif yaralı toplam 454 İsrail askeri hastanelerde tedavi görmeye devam ediyor.

TOPLAMDA ÖLDÜRÜLEN ASKER SAYISI

İsrail ordusu, Gazze Şeridi'ne saldırılarının başladığı 7 Ekim'den bu yana 172’si karadan işgal sürecinde olmak üzere 506 askerinin öldürüldüğünü duyurdu.

İsrail ordusu, sadece ailelerinin isimlerini açıklamasına izin verdiği ölen askerlerinin sayısını açıklıyor.

İSRAİL HAMAS'IN SAHA KOMUTANINI ÖLDÜRDÜĞÜNÜ DUYURDU

Öte yandan İsrail ordusu, Gazze'nin orta kesimlerindeki Deyr el-Belah kentinde bir Hamas komutanının öldürüldüğünü duyurdu.

Ordudan yapılan yazılı açıklamada, 7 Ekim'de İsrail'e düzenlenen saldırıda görev aldığı öne sürülen Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları'na bağlı "Nuhbe" (özel kuvvetler) biriminin saha komutanı Adil Mesmah'ın, Deyr el-Belah'a düzenlenen hava saldırısında öldürüldüğü kaydedildi.

Hamas'tan konuya ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 122
  • Türkiyeli 7 ay önce Şikayet Et
    Allah sizi yok etsin eyyy israil köpegi
    Cevapla
  • Ergül 8 ay önce Şikayet Et
    Yahudi ve Siyonistlere devlet olma hakkı verirsen ey dünya hiç bir insan rahat ve huzur içinde yaşayamaz.
    Cevapla
  • Muhammet Kaya 8 ay önce Şikayet Et
    Arkadaşlar siz İsrail'in verdiği rakamı 12 ile çarpın. Kendi gazeteleri bile hastanelerde kabul edilen yaralı asker sayısılarının İsrailin açıkladığının 8 katı olduğunu yazmıştı.
    Cevapla
  • Gerçek akıncı 8 ay önce Şikayet Et
    İsrail'i haritadan silmeye kararlıyız ve bütün kâfir ülkelerde çok büyük ve çok şiddetli felaketler olucaktır ve bu çok yakındır
    Cevapla
  • misafir 8 ay önce Şikayet Et
    her on siyonist askerden 5 i pisikolojik travma geçiriyor bu yönde tedavi şansları zor birbirilerni vurma öldürme hastalığı başlamış nedeni bilinmiyor geçenlerde koğuşta "" gaz çıkaran " bir arkadaşlarını kassam saldırıyor tüfek atışı diye çıkan aşırı sesten ateş etmeye başlamışlar 29 kişi ölmüş 114 yaralı varmış dünya sağlıklı örgütü yayınlamış galiba raporu saklıyorlar
    Cevapla
  • misafir 8 ay önce Şikayet Et
    gaz sesinden korkuyorlarsa oyyyy bunlar kafayı yer yakında :)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Suriye'den geldiği iddia edilen yorgun mermi Fırat Nehri kıyısında can aldı
Yıl 2028! Türkiye'deki milyoner sayısı açıklandı!