Kassam Tugayları’ndan İsrail’e ağır darbe: Özel birliğin kritik komutanı öldürüldü!
Kassam Tugayları'nın İsrail'in sözde en özel askeri kuvveti "Hayalet Birliği"nin komutanı Albay Roi Levy'yi etkisiz hale getirdiği öğrenildi.
-
Haber7 - Özel
Filistinli direnişçiler tarafından Gazze ablukasını kırmak ve işgalcileri süpürmek amacıyla başlatılan 7 Ekim Aksa Tufanı Operasyonu’nun ayrıntıları ortaya çıkmaya devam ediyor.
'EN ÖZEL' BİRLİĞİN KOMUTANI ÖLDÜRÜLDÜ
Gazze’de işgalci İsrail’e karşı destansı bir mücadele veren Kassam Tugayları’nın Aksa Tufanı Operasyonu’nda işgalcilerin kritik bir komutanını öldürerek Siyonistlere ağır darbe vurduğu belirlendi.
İsrail’in ‘Hayalet Birliği’ olarak tanımlanan ve Unit 888 “Refaim” isimli en özel birliğin komutanı Albay Roi Levy’nin 7 Ekim günü etkisiz hale getirildiği öğrenildi.
İSRAİL’İN SÖZDE ‘EN ÖZEL BİRLİĞİ’
2019 yılında 99. Piyade Tümeni bünyesinde birleşik bir özel harekat görev gücü olarak kurulan ve “Hayalet Birliği” adlandırılan Birim 888 “Refaim”, İsrail'in 'çok yönlü operasyonlar' için kullanılan askeri bir taburu.
Tüm gizli operasyon alanlarında görevlendirilmesi amaçlanan askeri birlik, hedefleri tespit etmek ve yok etmek üzerine kuruldu. Ağır eğitimlerden geçtiği iddia edilen askerlerin, en üst düzey robotik askeri teknolojilere sahip olduğu öne sürülüyor.
Lübnan, Suriye, Mısır ve Ürdün’e sızma amacı taşıyan birliğin, Gazze ve Batı Şeria’daki Filistinli mücahitlerin baskınlarına engel olmak ve yeraltındaki tünellerini tespit etmek için de oluşturulduğu belirtiliyor.
-
VATAN SEVER 1 yıl önce Şikayet EtHayalet haa ulan biz MÜSLÜMANIZ ELHAMDÜLİLLAH ÖLÜMÜN ÜZERİNE KULAĞIMIZI KAŞIYARAK GİDERİZ ÇÜNKİ ŞEHADET VAR SONUNDABeğen Toplam 3 beğeni
-
Alim 1 yıl önce Şikayet EtBİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM RABBİMİZ ALLAHTIR ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHIM kainattaki zerrelerin adedi kadar YALVARIYORUM ALLAHIM MASUMLARA YARDIM ET YALVARIYORUM ALLAHIM MASUMLARA YARDIM ET YALVARIYORUM ALLAHIM MASUMLARA YARDIM ET YALVARIYORUM ALLAHIM MASUMLARA YARDIM ET YALVARIYORUM ALLAHIM MASUMLARA YARDIM ET YALVARIYORUM ALLAHIM MASUMLARA YARDIM ET YALVARIYORUM ALLAHIMBeğen Toplam 5 beğeni
-
İzmirli 1 yıl önce Şikayet EtKâfirlerin canı cehenneme!Beğen Toplam 9 beğeni
-
Misafir 1 yıl önce Şikayet EtAllah mücahitlere güç kuvvet versin. Rabbim zaferini yar etsin.Beğen Toplam 15 beğeni
-
Vatansever 1 yıl önce Şikayet EtEllerini sağlık kardeşim oh ElhamdülillahBeğen Toplam 10 beğeni