Netflix dizisinin ünlü aktörü Gazze'de ağır yaralandı!

Netflix'in popüler dizisi 'Fauda'nın Kürt kökenli oyuncusu Idan Amedi, Gazze'deki çatışmalarda ağır yaralandı.

Netflix dizisinin ünlü aktörü Gazze'de ağır yaralandı!
Netflix dizisinin ünlü aktörü Gazze'de ağır yaralandı!
GİRİŞ 10.01.2024 03:21 GÜNCELLEME 10.01.2024 10:27
Bu Habere 92 Yorum Yapılmış

İsrail ordusuna gönüllü olarak katılan Netflix'in oyuncusu Idan Amedi, Gazze'de devam eden çatışmalarda ciddi bir şekilde yaralandı. "Fauda" dizisiyle adını duyuran oyuncu, çatışma bölgesinde Ichilov Tıp Merkezi'nde tedavi görmeye başladı.

İsrail ordusuna katılan Fauda'nın oyuncusu Idan Amedi Gazze'deki binayı havaya uçurdu!İsrail ordusuna katılan Fauda'nın oyuncusu Idan Amedi Gazze'deki binayı havaya uçurdu!

FAUDA DİZİSİYLE TANINMIŞTI

Idan Amedi'nin hayatı sadece oyunculuk kariyeriyle sınırlı değil. Diyarbakır'da dünyaya gelen Amedi, çocukluk yıllarını Kudüs'te geçirdi. Hem şarkıcı hem de aktör kimliğiyle İsrail sahnesinde kendine sağlam bir yer edinen Amedi, özellikle Netflix'in popüler dizisi "Fauda" ile uluslararası alanda büyük bir izleyici kitlesi edinmişti.

ORDUYA KATILDIĞINI VİDEO PAYLAŞARAK DUYURMUŞTU

Gazze'deki çatışmalara katılmaya karar verdiğini duyuran Idan Amedi, bir video paylaşmıştı: "WhatsApp'ı açtım ve bir sürü mesaj gördüm. Hepinize iyi olduğumuzu bildiriyorum. Cumartesi gününden beri burada pek uyuyamadım ama moralimiz yüksek ve neden burada olduğumuzu her an anlıyoruz. Ailelerimizi ve çocuklarımızı korumak için. On yıldan fazla bir süre önce askeri konuşmaları geride bıraktım. Bu yüzden detaylandırmayacağım, sadece bu zor günlerde tüm İsrail'e basit kelimelerle şunu söyleyeceğim: Kazanacağız. İsrail halkına ve IDF'ye (İsrail Savunma Kuvvetleri) selamlar. Bu Fauda dizisinden bir sahne değil, gerçek bu. Başarıya ulaşana kadar durmayacağız."

Ağır yaralanan oyuncunun son paylaşımına yorum yağdı.

Muhammet Binici Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 92
  • Morelli 8 ay önce Şikayet Et
    Bu iki irk yok edilmelidir
    Cevapla
  • Morelli 8 ay önce Şikayet Et
    Bu hainlerden turkiyedede cok var hepsini cukura gommeliyiz ayni irk bu seytanlarin irki yok edilmeli
    Cevapla
  • osman bakır 8 ay önce Şikayet Et
    geberir inşallah
    Cevapla
  • Mümine A 8 ay önce Şikayet Et
    Bu taraflı diziyi izlemiştim .müslümanları kötülüyor.lanetli ırk sürekli birbirlernin eşlerini alıyorlar.Dilerim rabbimeen bu mübarek günde hepinizin sonu gelsin sğ çıkmayın o mezrdan o masum bebeklerin masumları önce istila sonra katlettiniz birde adına savaş mücadele diyorsunuz
    Cevapla
  • Turk mescidi aksa 8 ay önce Şikayet Et
    Çatışmalara değil katliama katılmış ve rabbim belasını vermiş allahın GAZABI ÜZERLRİN DEN EKSİK OLMASIN DİLERİM LÂNETLİ IRK
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yahya Sinwar'ın sırrı ortaya çıktı! İsrail onu bu yüzden bulamıyor
Narin cinayetinde 18 dakikalık sır perdesi