İsrailli Bakan Eliyahu: Ramazandan korkmayalım!

Eliyahu, ramazan ayına duyulan korkuyu silmeleri gerektiğini söyleyerek bu ay boyunca işgal altındaki Batı Şeria ve Doğu Kudüs'te artan gerilimden korkmama çağrısında bulundu.

GİRİŞ 01.03.2024 15:20 GÜNCELLEME 01.03.2024 15:54
Bu Habere 106 Yorum Yapılmış

 İsrailli aşırı sağcı Miras Bakanı Amihai Eliyahu, ramazan ayına duyulan korkuyu silmeleri gerektiğini söyleyerek bu ay boyunca işgal altındaki Batı Şeria ve Doğu Kudüs'te artan gerilimden korkmama çağrısında bulundu.

Aşırı sağcı Bakan Eliyahu, İsrail ordu radyosuna konuştu.

"RAMAZAN AYI KAVRAMINI VE KORKUYU SİLMELİYİZ"

İsrailli Bakan, Gazze Şeridi'ndeki savaşın bir sonucu olarak ramazan ayı boyunca işgal altındaki Batı Şeria ve Doğu Kudüs'te artan gerilimden korkmama çağrısı yaparak "Ramazan ayı kavramını ve bu aya yönelik korkularımızı silmeliyiz." dedi.

Aşırı sağcı Ulusal Güvenlik Bakanı Itamar Ben Gvir'in başkanlığını yaptığı "Yahudi Gücü" partisine mensup Eliyahu, zaman zaman Gazze Şeridi'ndeki Filistinlilere "nükleer bomba atma ve onları yaşadıkları yerlerden sürme" gibi çağrılar yapıyor.

KAYNAK: AA
Zeynep Gül Haber7.com - Editör
Haber 7 - Zeynep Gül

Editör Hakkında

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu. İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde Medya ve İletişim Sistemleri bölümünde yüksek lisans yaptı. Meslek hayatına Yeni Şafak’ta başladı. 10 yıl gündem ve dış haberler editörlüğü yaptı. Halen Marmara Üniversitesi Radyo, Sinema ve Televizyon bölümünde doktora öğrenimi görmektedir. Ocak 2023'ten bu yana Haber7.com'da ‘Dış Haberler Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 106
  • Ömer 6 ay önce Şikayet Et
    Ramazan girmeden RABBİM siyonist İsrail'in helakını Gazze'ye gösterir inşallah
    Cevapla
  • Battal 6 ay önce Şikayet Et
    Artık dünyadiki bütün Yahudilere karşı her milletten büyük nefrek duyuluyor artık yahudiler insanlardan daha çok korkmalılar
    Cevapla
  • Murat 6 ay önce Şikayet Et
    Vay kafir vay.
    Cevapla
  • Kral 6 ay önce Şikayet Et
    Ramazana girmeden, şu bir hafta içinde Allah'ın izniyle sonunuz gelsin inşallah.
    Cevapla
  • Murat Kara 6 ay önce Şikayet Et
    lânetlenmiş kavim; "korkunun nasıl birşey olduğunu henüz görmediniz, Allah CC biz Türk' lere nasíb etsin inşaAllah, korkmak nasıl bir hismiş size göstereceğiz; gece-gündüz yüce Mevlâ' ya yalvarıyoruz...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Umut Ünlü bir kez daha paralimpik şampiyonu!
Son dakika: Kayıp Narin Güran'ın DNA’sının çıktığı araç ortaya çıktı!