İsrail Gazze'de yüzlerce Filistinlinin toplu defnedildiği mezarlığı bombaladı
İsrail'e ait savaş uçakları, Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Cibaliya Mülteci Kampı'nda daha önceki saldırılarda öldürülen yüzlerce Filistinlinin toplu olarak defnedildiği bir mezarlığı bombaladı.
GİRİŞ 04.03.2024 00:52
GÜNCELLEME 04.03.2024 09:48
Gazze'nin kuzeyindeki Sivil Savunma Birimi Sorumlusu Ahmed el-Kahlut, AA muhabirine, İsrail'e ait savaş uçaklarının, Cibaliya Mülteci Kampı'nda daha önceki saldırılarda öldürülen yüzlerce Filistinlinin toplu olarak defnedildiği mezarlığa hava saldırısı düzenlendiğini söyledi.
Kahlut, bombardımanın etkisiyle burada gömülü olan naaşların toprak altından çıktığını ifade ederek, sivil savunma ekiplerinin, naaşları yeniden defnetmek için yoğun çaba gösterdiğini bildirdi.
Aylardır devam eden katliamda öldürülen binlerce insan için mezarlıklarda yer bulamayan Gazze halkı cenazelerini toplu mezarlara gömmek zorunda kalıyor.
KAYNAK: AA
YORUMLAR 32
-
Veli 1 yıl önce Şikayet EtBunlarında sonu kafir firavun gibi olacak...Beğen Toplam 1 beğeni
-
Ejder 1 yıl önce Şikayet EtBunlar gerçekten acaib bir millet... Kesin olan şu insanlıkla alakaları yok.Beğen Toplam 1 beğeni
-
Asım’ın Nesli 1 yıl önce Şikayet EtBunlar insan deyil deyil Rabbim bunların atalarını yaptıkları zulümden ve kabahatlerinden dolayı maymuna ve hınzıra dönüştürmüştüBeğen Toplam 1 beğeni
-
ahmet emmi 1 yıl önce Şikayet EtPeki siz ne yapıyprsunuz hiç hiç hiçBeğen
-
kim kimdir 1 yıl önce Şikayet Etbu kadar aşagılık olmanın mutlaka bir bedeli var. cezasız kalacaklarını mı zannediyorlar?Beğen Toplam 1 beğeni