Prens Selman bakanı fırçaladı: Maçlara namaz ayarı!

Dünyaca ünlü futbolcuların top koşturduğu Suudi Arabistan'da Veliaht Prensi Muhammed bin Selman, spor bakanına futbol maçlarının namaz vakitlerine denk gelmemesi konusunda talimat verdi.

GİRİŞ 17.05.2024 09:52 GÜNCELLEME 17.05.2024 11:36
Bu Habere 64 Yorum Yapılmış

Cristiano Ronaldo, Sadio Mane, Anderson Talisca, Riyad Mahrez gibi dünyaca ünlü birçok futbolcunun forma giydiği Suudi Arabistan'da Veliaht Prensi Muhammed bin Selman, maç saatlerinin namaz vakitleriyle çakışmasına tepki gösterdi.

PRENS SELMAN, BAKANA TALİMAT VERDİ

Suudi Arabistan'da oynanan bazı maçların namaz vakitlerine denk gelmesinin ardından Veliaht Prensi Muhammed bin Selman harekete geçti. Rafad'ın haberine göre Selman, spor bakanına futbol maçlarının programlanmasında namaz vakitlerini dikkate alınması yönünden talimat verdi.

"BİR DAHA TEKRARLANMASIN"

Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman, yetkilileri namaz vakitlerinde maç oynatılmasının kabul edilemez olduğunu vurgulayarak bu ihlalin tekrarlamaması için sert bir dille uyardı.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 64
  • Anatolia 3 ay önce Şikayet Et
    Namaz saatleri de tribünler boşalıyor, herkes dinî vecibe gereği stadı terkediyordur, stadın boşalmasını prens selmanin işine gelmiyordur. Bir de bu açıdan bakarsak;)
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Darısı başımıza inşAllah
    Cevapla
  • Ziyaretçi 3 ay önce Şikayet Et
    Allah'ın laneti üzerine olsun Salman!!
    Cevapla
  • Ati 3 ay önce Şikayet Et
    vay be din düşmanı gösteriş yapıyor müslümanlar katledilirken konser derdine düşmüş zavallılar
    Cevapla
  • Kul 3 ay önce Şikayet Et
    Eminim bu haberden sonra Abd başkanı biden ağlamamak için kendini zor tutmuştur... Kaşıkçı,hayatta olsaydı eğer bu muhteşem, harikulade gelişme ile ilgili de kesinlikle bir yazı kaleme alırdı.... Ama Kader işte;adamcağızın ömrü vefa etmedi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrailli Haham'dan skandal sözler! Filistinli esirlere tecavüz eden askerleri savundu
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gölcük Devlet Hastanesi'ni ziyaret etti