Reisi'nin ölümüyle alakalı Hamas ve Hizbullah'tan açıklama

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ve Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan ve beraberindeki 7 üst düzey İranlı yetkilinin helikopter kazasında hayatlarını kaybetmesi sonrası Hamas ve Hizbullah'tan açıklama geldi.

Reisi'nin ölümüyle alakalı Hamas ve Hizbullah'tan açıklama
Reisi'nin ölümüyle alakalı Hamas ve Hizbullah'tan açıklama
GİRİŞ 20.05.2024 14:30 GÜNCELLEME 20.05.2024 14:30
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Hamas, İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ve Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan'ın ölüm haberlerine ilişkin açıklama yaptı. Hamas tarafından yapılan açıklamada, grubun "kardeş İran halkıyla hüznü ve acıyı paylaştığı" ve İran'la "tam dayanışma içinde olduğu" belirtildi.

İran'ın desteklediği bir diğer grup Lübnan Hizbullah'ı da bir açıklama yayımladı. Açıklamada, "Lübnan'daki Hizbullah en derin taziyelerini sunar." ifadesine yer verilirken, grubun Reisi'yi uzun süredir yakından tanıdığı ve onun "güçlü bir destekçi" ve "direniş hareketlerinin koruyucusu" olduğu ifade edildi.

Erkan TALU Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erkan TALU

Editör Hakkında

Elazığ'da doğdu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine eğitimler aldı. Haberciliğe "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı; daha sonra Haber 7'ye geçti. Kariyerine, Haber7'de "editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 2
  • Geçti 3 ay önce Şikayet Et
    Abd ve israil e düşman olan benim düşmanım değildir
    Cevapla
  • SELAM 3 ay önce Şikayet Et
    Müslümanların kurtuluşu için samimi olarak çalışanlara.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Esnek çalışma geliyor: Sosyal güvenlik sistemi masada! Kıdem tazminatı tartışması sürecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz Ayasofya'yı bu imanla zincirlerinden kurtardık