Martin Griffiths: "Bu dokunulmazlık devam edemez"

BM İnsani Yardım Ajansı Başkanı Martin Griffiths, İsrail'in Refah'ta yaptığı katliamın ardından İsrail hükümetine ateş püskürdü. Griffiths, "Bu dokunulmazlık devam edemez" ifadelerini kullandı.

GİRİŞ 27.05.2024 22:41 GÜNCELLEME 28.05.2024 10:19
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

BM İnsani Yardım Ajansı Başkanı Martin Griffiths, İsrail'in Refah'ta yaptığı katliamın ardından İsrail hükümetine tepki gösterdi.

"ÇOK SAYIDA KİŞİ DİRİ DİRİ YAKILDI"

Martin Griffiths, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Gazze'den bir acı gelişme daha." ifadelerini kullanırken, "İsrail'in dün gece Refah'a düzenlediği hava saldırısında, çoğu kadın ve çocuk olmak üzere çok sayıda kişinin diri diri yakıldığı bildirildi." dedi.

"BU DOKUNULMAZLIK DEVAM EDEMEZ"

Griffiths, hala İsrail'in engellemelerinden ve aktif çatışmalardan dolayı Kerem Şalom'dan ihtiyaç duyulan ölçekte 'insani yardım' alamadıklarını belirtirken, "Bu dokunulmazlık devam edemez." ifadelerini kullandı.

Griffiths, mesajını "Sivilleri koruyun. Güvende olmalarını sağlayın. Yardım almalarına izin verin." cümleleriyle bitirdi.

KAYNAK: HABER7
Emrah Konak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrah Konak

Editör Hakkında

1992 yılında Erzurum'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum'da, lise öğrenimini Rize'de, lisans öğrenimi ise Atatürk Üniversitesi'nde tamamladı. Halihazırda Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi'nde yüksek lisans öğrenimine devam ediyor. Meslek hayatına 2015 yılında başlayıp birçok haber sitesi ve televizyon kanalında farklı pozisyonlarda görev aldı. Şu an meslek hayatına haber7.com'da "Editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 2
  • esas 3 ay önce Şikayet Et
    Amerika çekilse bir hiç 1 günde nükleer düğmesine basamadan yok edilir. Hamas bunu eldeki az imkanları ile ispatladı.
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Kan Emici Katil İtrail
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Paris 2024'e Türkiye damgası! Millilerimizden 28 madalya
İkinci emeklilik sistemi geliyor: Yeni düzenlemeler için tarih verildi