Fransa parlamentosunda tarihi skandal!

Fransa’da Boyun Eğmeyen Fransa (LFI) partisi milletvekili Sebastien Delogu'nun Filistin bayrağı açması üzerine parlamentodaki oturuma ara verildi.

GİRİŞ 28.05.2024 22:53 GÜNCELLEME 29.05.2024 13:41
Bu Habere 82 Yorum Yapılmış

Fransa parlamentosunda Filistin bayrağı krize neden oldu. Boyun Eğmeyen Fransa (LFI) partisi milletvekili Sebastien Delogu, İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırılarına dikkat çekmek için Ticaret Bakanı Franck Riester'in Gazze’deki saldırılarla ilgili bir soruyu yanıtladığı sırada Filistin bayrağı açtı.

Fransa Ulusal Meclisi Başkanı Yael Braun-Pivet, ise bunu üzerine parlamentodaki oturuma ara vererek, "Bu kabul edilemez" dedi.

SKANDAL MEN CEZASI KARARI!

Fransa'da meclis haberlerini yayımlayan LCP kanalına göre, oturumda Filistin bayrağı açtığı için Delogu'ya 15 gün meclisten men cezası verildi.

LFI tarafından yapılan açıklamada, "Barışın sesini her yerde, her zaman taşımaya devam edeceğiz" denildi.

KAYNAK: İHA
Emrah Konak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrah Konak

Editör Hakkında

1992 yılında Erzurum'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum'da, lise öğrenimini Rize'de, lisans öğrenimi ise Atatürk Üniversitesi'nde tamamladı. Halihazırda Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi'nde yüksek lisans öğrenimine devam ediyor. Meslek hayatına 2015 yılında başlayıp birçok haber sitesi ve televizyon kanalında farklı pozisyonlarda görev aldı. Şu an meslek hayatına haber7.com'da "Editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 82
  • Das 1 ay önce Şikayet Et
    Filsitin bayragi acana ambargo uygulayan bati teröre destekten tutuklayan yabani batiya petrol zengini arap ülkeleri ambargo uygulamali
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    bravo sana insanmışsın
    Cevapla
  • Bilal 1 ay önce Şikayet Et
    her yerde yiğitler vardır. Çapulcular da malesef....
    Cevapla
  • vahmüslümülkeler 1 ay önce Şikayet Et
    sorun şu ki bütün hristiyan ülkelerdeki politikacılar 10-15 yıl evvelden saffını belirterek ve yahudi koruma kalkanına alınarak ilerlemesi sağlanıyor ve nihayetinde ortaya ülkelerin görüşü olmasada bu satılmış insanların görüşü sayesınde maalesef yahudi heryere hakim oluyor..katılıyorum bir arkadaşa..3.dünya savaşına hazırlanalım artık..müslüman ülkelerdende bişey olacagı yok,çünkü .
    Cevapla
  • zakir 1 ay önce Şikayet Et
    bu sömürgeci devletlerin mazlumun yanında yer alması düşünülemez..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Acı dram: Türk askerine kurşun sıkmamak için Türkiye'ye sığındı, ırkçı çeteler katletti
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'nin risk primi 10 kat hızlı düştü