Yehuda Weitzman katliam yaptığı Cibaliye Mülteci Kampında Tevrat'la yemin etti

Terörist İsrailli komutan Yehuda Weitzman, Cibaliye Mülteci Kampının enkazı önünde elinde 'Nefes alan her şeyi öldürün' ayeti geçen sözde Tevrat'ın bir kopyasını tutarken, soykırıma devam etme yemini etti.

GİRİŞ 29.05.2024 12:51 GÜNCELLEME 29.05.2024 13:39
Bu Habere 98 Yorum Yapılmış

Artan uluslararası tepkilere ve insani felakete ilişkin uyarılara rağmen terör devleti İsrail, Refah'ta belirlenen 'güvenli bölgede', işgal ve hava saldırıları nedeniyle evlerinden zorla göç ettirilen Filistinli mülteci kamplarında yeni bir 'katliam' gerçekleştirdi.

Ortaya çıkan görüntüler ve video klipler, bombalanan evlerin enkazı altından çıkarılan çok sayıda sivilin parçalanmış cesediyle birlikte korkunç sonuçları ortaya çıkardı.

İsrail askeri insansız hava araçları Refah'ta 'hareket eden herkesi' vuruyorİsrail askeri insansız hava araçları Refah'ta 'hareket eden herkesi' vuruyor

CNN International: İsrail, Refah'ı ABD'den aldığı GBU-39'la vurduCNN International: İsrail, Refah'ı ABD'den aldığı GBU-39'la vurdu

KÖKENİ FİLİSTİN DEĞİL POLONYA

Yehuda Weitzman'ın kökeni Filistin'e değil Polonya'nın Varşova bölgesindeki Góra Kalwaria kasabasına atfedilen Gur Hasidik mezhebine dayanıyor.

Elinde Tevrat'ı tutarak katliam yemini eden Weitzman "Cibaliye'ye geldik. Tevratı da birlikte getirdik. Biliyoruz ki 2000 bin yıldan fazladır birlikteyiz. Tevrat'ın gücü ve Yahudilik ruhuyla bi eminiz ki İsrail'in halkı kazanacak. Onlar nesilden nesile yaşadıkça bizi yok etmek isteyecekler." dedi.

ABD'den tüyler ürperten Refah açıklaması: İsrail henüz sınırı aşmadıABD'den tüyler ürperten Refah açıklaması: İsrail henüz sınırı aşmadı

Netanyahu'dan Tevrat alıntılı katliam sözleri;

 

KAYNAK: HABER7
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 98
  • Hoca Nasrettin 1 ay önce Şikayet Et
    Tevrata bizlerde uyup Yahudilere uygulayalım.
    Cevapla
  • Alim 1 ay önce Şikayet Et
    Kahrolsun netanyahu Kahrolsun netanyahu Kahrolsun netanyahu ve avaneleri ve yalakaları ve destekçileri ve askerleri ve taraftarları ve askerleri
    Cevapla
  • bilal oğlan 1 ay önce Şikayet Et
    tekrar sürüleceğinize eminim. yine yeni yeniden. unutana hatırlatmak şart
    Cevapla
  • Hüseyin 1 ay önce Şikayet Et
    Köpeklerin duası kabul olsa .........
    Cevapla
  • Alparslan 1 ay önce Şikayet Et
    Onlar kitapları ile amel ettiklerini söylüyor. Siz hala uluslararası hukuk diyin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Haziran ayı enflasyon rakamları açıklandı! Bakan Şimşek'ten enflasyon mesajı
Meteoroloji'den çok sayıda ile sağanak yağış uyarısı!