ABD'den savaş ilanı gibi Rusya kararı! Biden, Ukrayna'ya tam yetki verdi

ABD Başkanı Joe Biden, Ukrayna'nın sadece Harkov bölgesini savunmak için Rusya topraklarındaki hedeflere karşı ABD tarafından tedarik edilen silahları kullanmasına izin verdi.

ABD'den savaş ilanı gibi Rusya kararı! Biden, Ukrayna'ya tam yetki verdi
ABD'den savaş ilanı gibi Rusya kararı! Biden, Ukrayna'ya tam yetki verdi
GİRİŞ 31.05.2024 02:55 GÜNCELLEME 31.05.2024 02:55
Bu Habere 73 Yorum Yapılmış

ABD Başkanı Joe Biden, Ukrayna'nın Rusya topraklarındaki hedeflere karşı ABD tarafından tedarik edilen silahları kullanmasına izin verdiği iddia edildi.

ABD'den savaş ilanı gibi Rusya kararı! Biden, Ukrayna'ya tam yetki verdi

BİDEN, SİLAHLARINI RUSYA'YA KARŞI KULLANABİLECEĞİ TALİMATI VERDİ

ABD'li üst düzey bir yetkili, Biden’ın Ukrayna'nın sadece Harkov bölgesini savunmak için bu izni verdiğini belirterek, "Başkan kısa süre önce ekibine, Ukrayna'nın kendilerine saldıran ya da saldırmaya hazırlanan Rus güçlerine karşılık verebilmesi için ABD tarafından tedarik edilen silahları Harkov bölgesinde karşı ateş amacıyla kullanabileceği talimatını verdi" dedi.

ABD'den savaş ilanı gibi Rusya kararı! Biden, Ukrayna'ya tam yetki verdi

KAYNAK: İHA
Muhammet Güreli Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Muhammet Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Haber7.com’da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 73
  • Kul insan 3 ay önce Şikayet Et
    Birleşmiş milletler Yahudi güdümünde. 5 vetocu ülkeler büyük bir dümen çeviriyor. Yahudiler ile Ruslar danışıklı dövüş yapıyorlar diye düşünüyorum. Amerika İngiltere Avrupa şeytanları iki taraftanda pay alabilir yapılan yardımlar boşuna değil. Rusya 'ya karşı savaşılmaması düşündürücü. O kadar destekler nereye gidiyor. Esas tehlike Türklerin akıbeti.
    Cevapla
  • sana ne 3 ay önce Şikayet Et
    bu amerikayada helal olsun rusya ukrayna savaşında silah lobileri iyi para kazındı nato ya 2 ülke eklendi rusyanın biraz olsa gücü kırıldı avrupaya hakimeyet kurdu rus korkusu saldı
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Amerika hiçbir savaşın bitmedini istemez. Şeytanın işi nedir? Fitne fesat. Savaş çıkaracak ki, silah fabrikaları çalışsın, kazansın. Dünyanın bir numaralı teröristi Amerika'dır.
    Cevapla
  • İNANILMAZ! 3 ay önce Şikayet Et
    Basit bir iş için belli bir yaş üstündekilerden sağlık kontrolü istenirken.. Bu adamı dünyanın başına getirenler Dünyayı bilerek tehlikeye atıyor.
    Cevapla
  • toto 3 ay önce Şikayet Et
    silah fabrikatörü yahudiler bayram yapıyot
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Schengen krizi: Almanya'dan AB ülkelerini kızdıran karar!
İsrail'de siyasi deprem: Netanyahu Gallant'ı görevden almayı düşünüyor