Kassam Tugayları'ndan yeni hesap! Mücadele sosyal medyada da devam ediyor

Sürekli olarak sosyal medya hesapları kapatılarak sansür uygulanan Şehit İzzeddin El Kassam Tugayları, Twitter'da yeni bir hesap açtı.

GİRİŞ 01.06.2024 13:56 GÜNCELLEME 01.06.2024 13:56
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Gazze'de soykırımcı işgalci İsrail ordusuna karşı destansı bir direniş sergileyen Şehit İzzeddin El Kassam Tugayları, sosyal medyada da mücadelesini sürdürüyor. Ağır sansür uygulanan Kassam Tugayları, yeni resmi bir Twitter (X) hesabı açtı. 

Açıklamalarını genelde Telegram hesabından yapan Kassam Tugayları, daha önce birçok kez kapatılan X hesabını yeniden açtı. Filistinli mücahitler, kullanıcı adı "qpresstr2024" olan hesaptan gerçekleştirilen operasyonlara Türkçe olarak yer verecek.

Öte yandan sosyal medya kullanıcıları, destek vermek ve operasyonlardan haberdar olmak amacıyla yeni açılan hesabı takibe almaya başladı.

KAYNAK: HABER7
Nurullah Alpay Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Nurullah Alpay

Editör Hakkında

2014 yılında Yeniakit.com.tr'de basın hayatına başladı. Çeşitli basın kuruluşlarında görev aldı. Son olarak Haber7 Özel Haber Biriminde editör olarak çalışmaktadır.
YORUMLAR 8
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Siyonist sosyal medya sağlayıcıları Gazzeyi desteklediğim için tüm sosyal medya hesaplarımı kapattı. İletişim başkanlığına müracatım sonuçsuz kaldı.
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Ya Rabbi. Kahhar ismi şerifinle siyonistleri perişan eyle
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    rabbim mücahidlerimize yardım etsin amin amin amin
    Cevapla
  • ALLAH dostu 1 ay önce Şikayet Et
    Binlerce bebek çocuk ve masum insan katledildi ve sakat bırakıldı ve yerinden yurdundan edildi Bunun hesabını kim verecek Bunun hesabını kim verecek
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    allah hayırlı etsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail yine çocukları katletti! Çok sayıda şehit ve yaralı var
AKINCI'dan GÖZDE ile tam isabet