Bella ve Gigi Hadid'ten Gazze için rekor bağış

Filistin asıllı model kardeşler Gigi ile Bella Hadid, Filistin'e 1 milyon dolar bağışladı

Bella ve Gigi Hadid'ten Gazze için rekor bağış
Bella ve Gigi Hadid'ten Gazze için rekor bağış
GİRİŞ 01.06.2024 19:01 GÜNCELLEME 01.06.2024 19:09
Bu Habere 40 Yorum Yapılmış

Dünyaca ünlü modeller Gigi Hadid ve Bella Hadid, Filistin'e olan desteklerini bir kez daha göstererek büyük bir bağışta bulundu.

Filistin asıllı kız kardeşler, İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarına karşı tepkilerini sürekli dile getiren isimler arasında yer alıyor. Hadid kardeşler, bu kez Filistin'deki çocuklar ve aileler için toplu olarak 1 milyon dolar bağış yaparak dikkat çekti.

Gigi ve Bella Hadid, sadece moda dünyasında değil, aynı zamanda sosyal sorumluluk projeleriyle de adlarından sıkça söz ettiriyor. Filistin'e yapılan saldırılar karşısında sessiz kalmayan kardeşler, sık sık sosyal medya üzerinden de Filistin'e olan desteklerini paylaşıyorlar. Bu bağışla birlikte, desteklerini somut bir şekilde göstererek Filistin halkının yanında olduklarını bir kez daha vurguladılar.

DÖRT AYRI KURULUŞA PAYLAŞTIRILACAK

Hadid kardeşlerin yaptığı 1 milyon dolarlık bağış, Filistin'deki çocuklara ve ailelere odaklanan dört kuruluş arasında eşit olarak dağıtılacak. Bu kuruluşlar, savaşın mağdur ettiği çocukların eğitimine, sağlık hizmetlerine ve temel ihtiyaçlarının karşılanmasına yardımcı olacak projeleri finanse edecek.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 40
  • Sozde ve uygulamada 4 hafta önce Şikayet Et
    Biz öyle bir milletizki canı soykırımcı yaratık Siyonisst İsraile evanjelist ABD ve ABlilere lere kızar nefret ederiz ama iş alışverişe gelince Filistinin yanında olan bir Avrupalı bir bir ABD li gibi bunların malını boykot etmek bir yana raflarda bir siyonist İsrail bir evanjelist mali bırakmaz alırız. İsrail mali hangisi diyorsak sadece A101 indirim yaptığı mallara bile bakmak yeterl
    Cevapla
  • Ali 4 hafta önce Şikayet Et
    alis bizde ise bırak bağışı colayı bile boykot etmeyen var
    Cevapla
  • alis 4 hafta önce Şikayet Et
    sosyal medaydan 1 günde kazandıkları paranın belkide yarısından azdır bu para tırtt,,,ama yinede düşünmeleri güzel
    Cevapla
  • Cancağazım 4 hafta önce Şikayet Et
    Basit tırt insanların yapabileceği bir yorum.
    Cevapla
  • Misafir 4 hafta önce Şikayet Et
    Sen kaç para kazanıyorsun o kazancın kaç kuruşunu yolladın Filistin’e de çıkmış yardım yapanın yardımını burun kıvırıp konuşuyorsun . Milyarları kazanıp iki kuruş bağış yapmayan onlarca sözde müslüman sözde insan doluyken o insanlar az çok yine Filistinli mazlumları düşünmüş ve birşeyler gönderebilmiş neyin kafasını yaşıyorsun.
    Cevapla
  • A. Aslan 4 hafta önce Şikayet Et
    1 milyon doları bir arada gördünüz mü?
    Cevapla
  • Misafir 4 hafta önce Şikayet Et
    Helal olsun sizlere..
    Cevapla
  • Dobra 4 hafta önce Şikayet Et
    Sozde Müslüman diye gezenlere örnek olmuş tebrikler
    Cevapla
  • Misafir 4 hafta önce Şikayet Et
    Gigi ve Bella da müslüman
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kayseri'deki olaylarda MOSSAD ve FETÖ detayı! Peş peşe skandal paylaşımlar
Kayseri'deki gerginliğin ardından hasar gün ağarınca ortaya çıktı