İsrail'den son dakika savaş duyurusu! Ordu resmen ilan etti

İsrail Ordusu Kuzey Komutanlığı Komutanı Tümgeneral Ori Gordin, Tel Aviv'in Lübnan'ın güneyindeki Hizbullah'a karşı saldırı için genel hazırlıklarını tamamladığını bildirerek, "Bir an bile durmayacağız" dedi.

GİRİŞ 06.06.2024 20:29 GÜNCELLEME 07.06.2024 09:25
Bu Habere 299 Yorum Yapılmış

İsrail merkezli "Ynet" haber sitesinde yer alan son dakika haberine göre, İsrail Ordusu Kuzey Komutanlığı Komutanı Tümgeneral Gordin, Hizbullah ile 2006'da yaşanan savaşın 18. yılı dolayısıyla düzenlenen etkinlikte konuştu.

Gordin, Hizbullah'ın güçlü bir orduyla karşılaşacağını belirterek Lübnan'a düzenlenecek kara operasyonu için hazırlıkların tamamlandığını duyurdu.

İsrail'den son dakika savaş duyurusu! Ordu resmen ilan etti

'DÜŞMAN GÜÇLÜ BİR ORDUYLA KARŞILACAK'

Hizbullah'a karşı hazır olduklarını ve kuzey sınırında "düşmanın güçlü bir orduyla karşılaşacağını" söyleyen Gordin, "İsrail ordusu kuzeyde saldırı için geçen hafta genel hazırlıklarını tamamladı." dedi.

Sahadaki asker ve komutanların eğitimli ve kararlı olduklarını öne süren Gordin, Hizbullah'a karşı olası her mücadelenin üstesinden geleceklerini iddia etti.

İsrail'den son dakika savaş duyurusu! Ordu resmen ilan etti

'BİR AN BİLE DURMAYACAĞIZ'

Lübnan'daki Hizbullah'a sert darbeler indirdiklerini söyleyen Gordin, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bir an bile durmayacağız. Görev tamamlanıncaya kadar güç ve zeka kullanarak savaşmaya devam edeceğiz. Görev de kuzeye güvenlik getirmektir. İsrail ordusu, geride kalan 8 ay boyunca her gün ve her gece Hizbullah'ın silahlı unsurlarına karşı savaştı."

İsrail'den son dakika savaş duyurusu! Ordu resmen ilan etti

KAYNAK: AA
Muhammet Güreli Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Muhammet Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Haber7.com’da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 299
  • kemal 3 ay önce Şikayet Et
    git arabistanı vur orada petrol çok
    Cevapla
  • SARÌYER,LÌ 34,5 3 ay önce Şikayet Et
    bu işte çok Yahudi kana Akar oradakilerin hepsi hazırlıklı Ee bizim Reis neler verdi Allah bilir Çünkü bir senedir haberi var o işten reisimiz onları çok iyi hazırlamıştır
    Cevapla
  • Ersoy 3 ay önce Şikayet Et
    İş bize düşecek gidişat onu gösteriyor, bu aşağılıklar durmayacak, sözüm ona Arap yöneticiler Allah sizleri de onlarla bu dünyada da cehennemde de yaksın,
    Cevapla
  • Vuslat 3 ay önce Şikayet Et
    Aminnn
    Cevapla
  • Ali 3 ay önce Şikayet Et
    3.dunya savaşı kapıda
    Cevapla
  • mehmet tekin 3 ay önce Şikayet Et
    3. dünya savaşı olmaz oldu ya hiç kimse göremez
    Cevapla
  • Ali Rıza 3 ay önce Şikayet Et
    İsrail bu gidişle Arap dünyasına karşı bir savaş açmıştır Hamas Hizbullah derken şuan sesini çıkarmayan Arap liderlerine de sıra gelecek sırada mısır var demedi demeyin bu savaş genisleyerek devam edecek seyreden kaybedecek İsraile karşı ittifak yapmak farzdır bunu idrak edin diğer müslüman ülkeler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Umut Ünlü bir kez daha paralimpik şampiyonu!
CHP'de gerilim! Mansur Yavaş kürsüde isyan etti!  Özel ve İmamoğlu'ndan jet cevap