İsrail'in katliamının ardından Ebu Ubeyde'den kritik açıklamalar: Esirleri öldürdüler!

Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, İsrail'in Gazze Şeridi'nde 4 esiri kurtardığı "operasyon" esnasında bazı esirleri de öldürdüğünü açıkladı.

GİRİŞ 08.06.2024 23:44 GÜNCELLEME 09.06.2024 09:55
Bu Habere 63 Yorum Yapılmış

Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde, Telegram hesabından yaptığı açıklamada, "İsrail ordusunun esirlerini kurtardığı operasyonda korkunç bir katliam yaptığını" belirtti.

İsrail Gazze'de yine katliam yaptı: En az 210 kişi şehit olduİsrail Gazze'de yine katliam yaptı: En az 210 kişi şehit oldu

"BAZI ESİRLERİ KURTARDILAR, ANCAK BAZILARINI DA ÖLDÜRDÜLER"

Ebu Ubeyde, İsrail'in "bazı esirleri kurtarmayı başardığını ancak bazılarını da öldürdüğünü" kaydetti.

"BUNDAN İLK ZARAR GÖRECEK OLAN İSRAİLLİ ESİRLERDİR"

İsrail'in, saldırı düzenlediği Nusayrat Mülteci Kampı'nda "çok yönlü savaş suçu" işlediğini vurgulayan Ebu Ubeyde, "Bundan ilk zarar görecek olan İsrailli esirlerdir." ifadelerini kullandı.

İsrail ordusu, bugün Gazze Şeridi'nin orta kesimindeki çeşitli noktalara saldırılar düzenlediğini ve iki bölgede 4 İsrailli esirin canlı olarak kurtarıldığını duyurmuştu.

Kurtarılan esirlerin Tel Aviv yakınlarındaki Sheba Tel-Hashomer Hastanesi'ne getirildiği ve sağlık durumlarının iyi olduğu kaydedilirken, esirlerin kurtarılması sırasında çıkan çatışmalarda 1 İsrail polisinin ise öldüğü belirtilmişti.

İsrail ordusunun Gazze Şeridi'nin orta kesimindeki Nusayrat Mülteci Kampı ve çeşitli bölgelere eş zamanlı şekilde kara, hava ve denizden yoğun şekilde düzenlediği saldırılarda 210 Filistinlinin öldüğü, en az 400 Filistinlinin yaralandığı bildirilmişti.

 

KAYNAK: AA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 63
  • Süleyman Kaplan 3 hafta önce Şikayet Et
    Ey Ebu Hubeyde gidin Tel Avivi yok edin
    Cevapla
  • Zeki coskun 3 hafta önce Şikayet Et
    Allah cc kudretinizi daim eylesin bu İslam alemine belki uyanırız
    Cevapla
  • Osmanlı 3 hafta önce Şikayet Et
    Müslüman liderleri de kendine hizmet edenlerden getirmiş ona göre dizayn etmiş Siyonist topluluğu..
    Cevapla
  • maliz 3 hafta önce Şikayet Et
    israilli yöneticiler okadar zalim ve korkaklar ki kendilerini yöneen siyonistlerden çok korkuyollar. ve dahi onların dediklerini körü körüne yapıyorlar ama bilmeleri lzaım ki Allahın vaadi gerçekleşecek ve müslümanlar kazanacak çünkü tarih tekerrürden ibarettir.
    Cevapla
  • Cengiz küçük 3 hafta önce Şikayet Et
    Bu geriçi yobaz katiller ancak ölümle korkutulur D 8 de İsrail’e barış masasına oturmasan savaş la dehdit etselerdi şimdi bu çocuk katili ABD VE İSRAİL çokdan barış masasına oturmuşlardı cüngü şuangi güresel durum bunu gerekdiriyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
BOTAŞ, işgalci İsrail'e petrol ihraç edildiği iddialarını yalanladı
Bakan Yerlikaya İzmir'deki patlama anına ilişkin görüntüleri paylaştı