200'den fazla Filistinli şehit olmuştu! Saldırıda ABD ayrıntısı ortaya çıktı

ABD'nin, İsrailli 4 esirin kurtarıldığı "operasyona", İsrail'de bulunan bir "Amerikan birimi" aracılığıyla destek verdiği belirtildi.

200'den fazla Filistinli şehit olmuştu! Saldırıda ABD ayrıntısı ortaya çıktı
200'den fazla Filistinli şehit olmuştu! Saldırıda ABD ayrıntısı ortaya çıktı
GİRİŞ 09.06.2024 04:22 GÜNCELLEME 09.06.2024 04:23
Bu Habere 87 Yorum Yapılmış

Amerikan CNN kanalına konuşan ve adı açıklanmayan Amerikalı bir yetkili, İsrail ordusunun yaptığı ve en az 210 Filistinli sivilin öldürüldüğü "operasyona" ilişkin değerlendirmede bulundu.

"AMERİKAN BİRİMİ, İSRAİL GÜÇLERİYLE OPERASYON ÜZERİNDE ÇALIŞTI"

Yetkili, ABD'nin İsrailli rehinelerin kurtarılmasına destek verdiğini belirterek, "İsrail'deki bir Amerikan birimi, 4 İsrailli esirin kurtarılması çabalarını destekledi ve İsrail güçleriyle operasyon üzerinde çalıştı." ifadesini kullandı.

Amerikalı yetkili, söz konusu desteğin detaylarına ilişkin bilgi vermedi.

ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan, konuyla ilgili açıklamasında, Gazze'de 210 Filistinli sivilin öldürüldüğü saldırıda 4 İsrailli esirin kurtarılmasını "başarılı bir operasyon" olarak nitelendirmiş ve ABD olarak esirlerin kurtarılmasına yönelik tüm çabaları hem ateşkes müzakereleri hem de "diğer araçlarla" desteklediklerini ifade etmişti.

Hastane Müdürü Hemas: Refah sokaklarında onlarca ceset varHastane Müdürü Hemas: Refah sokaklarında onlarca ceset var

İsrail Gazze'de yine katliam yaptı: En az 210 kişi şehit olduİsrail Gazze'de yine katliam yaptı: En az 210 kişi şehit oldu

İsrail ordusu, Gazze Şeridi'nin orta kesimindeki çeşitli noktalara saldırılar düzenlediğini ve iki bölgede 4 İsrailli esirin kurtarıldığını duyurmuştu.

Gazze'deki Hükümetin Medya Ofisi, İsrail ordusunun Gazze Şeridi'nin orta kesimindeki Nusayrat Mülteci Kampı'na düzenlediği saldırıda 210 kişinin öldüğünü, en az 400 kişinin yaralandığını bildirmişti.

 

 

KAYNAK: AA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 87
  • Harun raşit öz 3 hafta önce Şikayet Et
    Abd Avrupa Birliği İsrail beraber yapıyorlar soykırımı bunların geçmişi soykırımcı bunlar da yargılanması lazım soykırımcı suçun dan bunuları herkese yayalım lütfen rica ediyorum boykot boykot edelim edelim bunların dini imanı para para lütfen boykot a devam edelim inşallah kardeşlerim
    Cevapla
  • insanlık 3 hafta önce Şikayet Et
    Bu ABD, fitnenin başı olduğunu kötülüğün merkezinde olduğunu böylece kendi eliyle ispatlıyor. Barış ayaklarıyla aldığı istihbaratla böyle bir operasyonu destekleyip,yüzlerce çoluk çocuğun katledilmesini umursamıyor. Enteresan olan Filistinli yüzlerce masun ölüyor ve yaralanıyor da bu dört esire hiç birşey olmuyor! Zalim kim, esir kim? Yazıklar olsun sizin adaletinize medeniyetize.
    Cevapla
  • Mehmet Doğan 3 hafta önce Şikayet Et
    Katil ABD ve İsrail... Eliniz kanlı... İntikamını alacağımız günler gelecek...
    Cevapla
  • Bilocan 3 hafta önce Şikayet Et
    Lanetli BÜYÜK ŞEYTAN ABD nin her uzandığı yerde SOYGUN ,TALAN , KATLİAM vardır....
    Cevapla
  • misafir misafir 3 hafta önce Şikayet Et
    Allah'ın laneti zalimlerin üzerine olsun inşallah. Allah'ın laneti Amerika İsrail ve diğer bütün destekçilerinin üzerine olsun inşallah.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kayseri'de 5 yaşındaki çocuğa taciz iddiası sonrası provokasyon! Ev ve işyerleri yakılıyor
İsrailli gazeteci Gideon Levy, 'Bu bir işgaldir' diyerek haykırdı! 'Yeryüzünün en zalimi'