Miçotakis, Orhan Pamuk'un kitabını çok sevmiş

Yunanistan Başbakanı Miçotakis, Yunan bir Youtuber'a özel hayatı ile ilgili açıklamalar yaptı. Şu sıralar, Orhan Pamuk'un "Masumiyet Müzesi" adlı kitabını okudğunu söyleyen Miçotakis, "Daha önce nasıl okumamışım anlamıyorum." dedi.

GİRİŞ 09.06.2024 09:28 GÜNCELLEME 09.06.2024 15:04
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Yunanistan Başbakanı Kiriakos Miçotakis ülkesinde bugün gerçekleşen Avrupa Parlamentosu seçimleri arefesinde, özel hayatı ile ilgili bazı ilginç açıklamalar yaptı.

Miçotakis, Atina caddelerinde bir otomobilin içinde, Youtuber Yanis Sarakaçanis’e konuştu. Okuduğu son kitap sorulduğunda, "Şimdi, Orhan Pamuk’un Masumiyet Müzesi’ni okuyorum. Çok güzel bir kitap. Daha önce nasıl okumamışım anlamıyorum." diye konuştu. 

"EŞİMLE ZOR GÜNLER YAŞADIK"

Yunanistan Başbakanı, kendisine eleştiriler yöneltildiğinde ne hissettiği sorusuna da "Her ne kadar dayanıklı olsam da kötü niyetli eleştirilerden etkileniyorum. Bana yönelik saldırılar başka, ailemi hedef alan saldırılar başka. Aileme yönelik hakaretlerin olması, çamur atılması bana acı veriyor. Aileme yönelik saldırılar yüzünden de eşim Mareva ile 7 yıl içinde zor günler yaşadık." cevabı verdi. 

Geçmişte psikoterapi yaptığını belirten Miçotakis, "İnsan, güçlüklerle karşı karşıya kaldığında yardım almak için bir uzmana başvurmaktan utanmamalıdır. Günümüz gençliğinin de komplekslerden uzak kalıp, uzmanlara başvurmaları konusunda da özellikle sevinçliyim." diye konuştu.

Erkan TALU Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erkan TALU

Editör Hakkında

Elazığ'da doğdu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine eğitimler aldı. Haberciliğe "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı; daha sonra Haber 7'ye geçti. Kariyerine, Haber7'de "editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 12
  • alpi 2 ay önce Şikayet Et
    seversin tabi. Sen sevmeyeceksin de ben mi seveceğim!
    Cevapla
  • ümit 2 ay önce Şikayet Et
    Bende yunan duşmanı yazarların kıtaplarını okuyorum
    Cevapla
  • Türk Vatandaşı 2 ay önce Şikayet Et
    Ben de yunan olsam TÜRK düşmanı hainleri severdim. Gayet doğal.
    Cevapla
  • cascades 2 ay önce Şikayet Et
    size verelim
    Cevapla
  • Gerçekler 2 ay önce Şikayet Et
    Yunanlı vahşilerin Mora Yarım Adasında Müslüman Türklere karşı yaptıkları vahşi soykırımı anlatan bit Türk yazar yok mu !!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süper Lig devinden Sadio Mane bombası! Başkan bizzat devrede
CHP'de gerilim! Mansur Yavaş kürsüde isyan etti!  Özel ve İmamoğlu'ndan jet cevap