Putin'in Türkiye ziyareti yine ertelendi

Rus lider Putin'in Türkiye'ye yapacağı ziyaret bir kez daha ertelendi. Mart ayından bu yana tam bir tarih belirlenemezken, ertelemeye sebep olarak ise, Erdoğan ile Putin'in çalışma takvimlerinde uyumlu bir boşluk bulunamaması gösterildi.

GİRİŞ 09.06.2024 10:25 GÜNCELLEME 09.06.2024 12:11
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in mart ayından bu yana Türkiye'ye yapacağı söylenen resmi ziyareti belirsiz bir tarihe ertelendi.

Kremlin, ziyaretin ertelenmesine gerekçe olarak Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile Putin'in çalışma takvimlerinde uyumlu bir boşluk bulunamamasını gösterdi.

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, "Liderlerin ajandası uyuşmadığı için ziyaret ertelendi. Ertelenmede art niyet veya ikili ilişkilerde soğukluk aramak yersiz olur. Türkiye ile Rusya liderleri bir araya gelmemiş olsa bile, farklı düzeydeki yetkililer arasında sürekli temaslar devam ediyor." ifadelerini kullandı.

Erkan TALU Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erkan TALU

Editör Hakkında

Elazığ'da doğdu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine eğitimler aldı. Haberciliğe "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı; daha sonra Haber 7'ye geçti. Kariyerine, Haber7'de "editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 6
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    sayın putin haydi seni bekliyoruz. gelde ABD ve AB yi çatlat.
    Cevapla
  • insanlık 2 ay önce Şikayet Et
    Hayırlısı olsun. Sebebini de bir açıklasalar iyi olur da....
    Cevapla
  • ufuk 2 ay önce Şikayet Et
    Putin, 3 nedenden ötürü Türkiye ye yakın ve orta zamanda gelemez... 1)aramız biraz limoni 2) Uluslararası anlaşmalar gereği gelirse, tutuklanma vs. tedirginliği, korusu. 3)gelmesi için önemli bir sebep ve gerek yok.
    Cevapla
  • Malatyalı 2 ay önce Şikayet Et
    Bu kadar saf olmayın Dünyada Putini tutuklayacak bir yargı veya ona cüret edecek bir devlet yok kim takar ucm kararını doğrudan savaş sebebidir maçası yiyen tutklasın
    Cevapla
  • Diken 2 ay önce Şikayet Et
    Yahu gelemez saten gelirse uluslararası anlaşmalar gereği havalimanında tutuklanacak
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Sisi neden gelmedi sbd daveti neden iptal pldu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Rusya-Ukrayna savaşında sürpriz gelişme! Son dakika ateşkes duyurusu
Son dakika: Kayıp Narin Güran'ın DNA’sının çıktığı araç ortaya çıktı!